F
Fenerbahçe
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Bu Tarz Benim Nazlı Hamarat, Bu Tarz Benim Nazlı Hamarat kimdir, Bu Tarz Benim Nazlı Hamarat biyografisi, Bu Tarz Benim Nazlı Hamarat hayatı, Bu Tarz Benim Nazlı Hamarat kaç yaşında, Bu Tarz Benim Nazlı Hamarat boyu, Bu Tarz Benim Nazlı Hamarat nereli, nazlı hamarat kimle evli, nazlı hamarat boyu, nazlı hamarat boy kilo, nazlı hamarat boyu kilosu, nazlı hamarat boyu ve kilosu, nazlı hamarat boyu kaç, nazlı hamarat boyu kaç cm, nazlı hamarat bu tarz benim tv8, nazlı hamarat kim, nazlı hamarat kimdir, nazlı hamarat biyografi, nazlı hamarat kimin kızı, bu tarz benim tv8 nazlı hamarat kimdir, bu tarz benim tv8 nazlı hamarat, bu tarz benim nazlı hamarat biyografi
1988 yılında Bandırma'da doğmuştur. Ege Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünden mezundur.
26 yaşındaki Nazlı Hamarat Bu Tarz Benim isimli yarışmaya konuk yarışmacı olarak katılmış ve jüriden yıldız alarak 2. sezonda yarışmacı olmaya hak kazanmıştır.
1.70 boyunda ve 60 kilodur. Nazlı Hamarat'ın babası eski Marmara sinemasının sahibidir. Nazlı Hamarat'ın eski eşi yapımcı Emir Şaşmazdır.