Bu Tarz Benim 3. Hafta Kim Elendi

• Kullanıcı MaxCadY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2605 gün önce görüldü
Bu tarz benim 3. hafta kim elendi, bu tarz benim yarışmasından bu hafta kim elendi, bu tarz benim bu hafta kim elendi, Bu tarz benim

Yarışmayı takip eden var mı 3. hafta elemesi yapıldı mı :dusun:

GüLSe cumartesi yapılacak canım
Hafta içi yıldız topluyorlar sadece elemeler cumartesiden cumartesine.

Bayramın birinci gününe denk geliyor desene bu haftaki eleme, Kavga gürültü hiç eksik olmuyor galiba :cici:

aynen ben bu iki gündür bakıyorum sunucu da epey karıştırıyor ortalığı :D Jüride destekliyor çok komik :p

Nuru çekemiyorlar ya takipdeyim bu yarışmanın :D

Bu hafta Özlem gider bence :)

O değilde bu konu neden " derdim var " alt forumunda, kimse de sormamış ben mi bir şeyi kaçırıyorum acep ?
Böyle dert dostlar başına o zaman.d

benimde içime dert olmuştu iyi oldu ogrendigim allah düsmanimin basina vermesin boyle dert

O değilde bu konu neden " derdim var " alt forumunda, kimse de sormamış ben mi bir şeyi kaçırıyorum acep ?
Böyle dert dostlar başına o zaman.d

Kendi mesajımımdanda alıntı yaparak bir ilke imza atmış bulunuyorum.p
Eee gerçekten yok mu bir açıklama
bakın dert olurum .p

Sen bu konunun neden buraya açıldığını merak et diye açıldı bu konu buraya tamam mı :cici:

Tamam.p
Hayır ben derdim var isimli alt forumu üyelerin kişisel olarak dertlerine derman aradıkları bir bölüm olarak düşünmüştüm. O tarz şeysininde magazin falan orası uygun olabilir demiştim.
Madem Ben merak edeyim diye açıldı, teşekkürler.

Sunucu çok fena ya tartışma çıksın diye elinden geleni yapıyor, karıştırıyor milleti :D

Geri