Bu Tarz Benim 2015 Jüri Üyesi Umut Eker Kimdir

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türk Ünlüler
umut-1024x561.jpg

Umut Eker 1983 yılında Bakırköy'de dünyaya geldi.
Okul yıllarında aile baskısıyla bankada staj yapmaya başlayıp bankacı olmak istemediğini farkettiğinde bırakıp güneye gitmiş. 2002 yılında Diesel’den ayrılıp birkaç arkadaşıyla bir street fashion marka kurdu. Oldukça hızlı büyüdüler ve yurt dışında birçok ülkeye ihracat yaptılar. Fakat 1.5 yıl önce hisselerini devredip, dinlenme ve birçok şeyden uzaklaşma kararı aldı.

Dövmeleriyle ünlüdür. Bir dönem Naz Elmas ile de ilişki yaşamıştır. Modellik de yapmış bir dönem..

182486_1840948792016_1489455011_32017312_5110932_n.jpg

Seviştiğim kadınların sayısını söylersem erkekler kendini kötü hisseder” bu sözleriyle bir dönem olay yaratmış ve günlerce konuşulmuştu. Vücudunun %75'i dövmedir.

Simay Bülbülle de bir ilişki yaşamış Naz Elmas'tan evvel.

Bankacılık ve Sigortacılık eğitimi almış. Tarkan, Ziynet Sali, Beyazıt Öztürk, Gülçin Ergül gibi isimlere styling yapmış.

Bu program hala mı devam ediyor?

Seviştiğim kadınların sayısını söylersem erkekler kendini kötü hisseder” bu sözleriyle bir dönem olay yaratmış ve günlerce konuşulmuştu.

....

Çok gereksiz bir laf etmiş

Vucüdunun yüzde yetmiş beşi dövme imiş.
Bence beynini de dövmüşler.

Boynundaki kolyeden tut, meme uçlarındaki piercinglere, dövmelerinden tut da saç şekline kadar.
Alayını hortlatsınlar senin.
Tövbe Ya Rabbi ne iğrenç insansın.
Çirkinliğe bak hele.

Ha birde burnundaki.

Ben bu adamı bi yerden tanıyorum :/
Ama nerden olduğunu hatırlamıyorum. :s
Adı da o kadar tanıdık ki:/

Hiç tanımıyorum,görmedim de.
Çokta merak etmedim,niye konudaysam.

kanka seviştiğin kadınların sayısı beni utandırır mı bilmem de, beynindeki nöronların sayısı beni cidden utandırdı. : (((

Geri