ßaşak
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
bir gün arkadaşlaırla birlikte piknik yapma amacıyla yeşillik bi yere gittik
yedik içtik derken
arkadaşlarla çiçek toplamaya karar verdik kızlar ve çiçekler işte
başladık lise çaağlarındayız aklımız 5 değil 15 karış havada
benim sınıfımdan bi çocuktanda çok hoşlanıyorum ve o da piknikte bizim çiçek toplamaya gittiğimizi görünce bize katılmak istemiş
ya neden istiyosun otur oturduun yerde
bende bu arada iki ağacın arasındayım ve her yer yemyeşil
arkamdan bir ses adımı söyledi oydu nasıl heycanlanmıştım aman
Allahım ona doğru dönmeden önce kendimi toparlamalıyım dik durmalıyım kendimden emin olmalıyım havalarına girdim tabe adımlarımı çok dikkatli atıyorum
iki ağacın arasındaydım demiştim ya ordan gitmim bi yerim kirlenir diye düşündüm yan tarafta yemyeşil içe doğru göçmüş bi yer gördüm burdan geçeyim dedim
adımımı atmamla batmam bir olmuştu ve o an düşmek falan yok gözümde
çocuk geldi çıkaramıo kasskatı bişeyin içindeyim arkadaşlarım geldi ve çıkardılar beni
yolda giderken benden ağır bi koku zuhur etmeye başladı ben büyük baş hayvanların gübrelerini biriktirdikleri çukura düşmüşüm eve nasıl geldim bilmiyorum ama o çocuktan 3 gün sonra bana gelen mesaj o günden beri seni göremiyorum aslında sana olan duygularımı yüzyüze konuşmak istiyorum ama senide anlıyorum temizlenmek baya zamanını alacak gibi

yedik içtik derken
arkadaşlarla çiçek toplamaya karar verdik kızlar ve çiçekler işte
başladık lise çaağlarındayız aklımız 5 değil 15 karış havada
benim sınıfımdan bi çocuktanda çok hoşlanıyorum ve o da piknikte bizim çiçek toplamaya gittiğimizi görünce bize katılmak istemiş
ya neden istiyosun otur oturduun yerde
bende bu arada iki ağacın arasındayım ve her yer yemyeşil
arkamdan bir ses adımı söyledi oydu nasıl heycanlanmıştım aman
Allahım ona doğru dönmeden önce kendimi toparlamalıyım dik durmalıyım kendimden emin olmalıyım havalarına girdim tabe adımlarımı çok dikkatli atıyorum
iki ağacın arasındaydım demiştim ya ordan gitmim bi yerim kirlenir diye düşündüm yan tarafta yemyeşil içe doğru göçmüş bi yer gördüm burdan geçeyim dedim
adımımı atmamla batmam bir olmuştu ve o an düşmek falan yok gözümde
çocuk geldi çıkaramıo kasskatı bişeyin içindeyim arkadaşlarım geldi ve çıkardılar beni
yolda giderken benden ağır bi koku zuhur etmeye başladı ben büyük baş hayvanların gübrelerini biriktirdikleri çukura düşmüşüm eve nasıl geldim bilmiyorum ama o çocuktan 3 gün sonra bana gelen mesaj o günden beri seni göremiyorum aslında sana olan duygularımı yüzyüze konuşmak istiyorum ama senide anlıyorum temizlenmek baya zamanını alacak gibi