Bu soğukta balkona sigara içmek için çıkan kişi / ler

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Sigara içen biri olsamda ev de içmem ve içtirmem ..
Bu yüzden az evvel balkona içmek için çıkıp toto donmuş şekilde girdim :/ Hakikaten kış gelmiş ..​

Son düzenleme:
Kimse kusura bakmasın ,mutfakda içerim.

Sinmiş sigara kokusundan nefret ediyorum ,
mutfakta içmiyorum malum kış heryer kapalı ajsns balkona çıkmayada üşeniyorum baya azalttım ya xd

Kendi isteğiyle çıkıyorsa eğer kendisinden başka herkesi düşünen kişidir.

Geçen evdekilere ayıp olmasın diye balkonda içeyim dedim.. Balkona çıktığım gibi içeri geri döndüm çünküsü ben sigara kullanmıyorum hacılar.. K..çımın birazcık donduğuyla kaldım..

2 paketten 10 taneye kadar indim odamda içmeyerek. Kısa zaman içinde sadece yemek sonrası, en nihayetinde hiç.

soğuk hava da neymiş camdan balkondan külünü bile atmıyorum elimde küllükle geziniyorum bence bu daha zor

Soğuk havalarda en güzel şey; yorganı kafaya kadar çekip yatağa gömülmek.
Sigarada neymiş canımmmm!

Çok fazla sigara tüketmesemde evde içilmesinden hoşlanmıyorum, evimde de içirmem.
Ama nargile başka.

Ay hic bana göre degil.
Parmak uclarim üsüyor.
Zaten soguga karsi asiri hassasim.
Demir eksikligim de yok.Elhamdulillah siskoyum da.
Nerden gelio bilmim.

Sigaradan sogutuyor insanı. Anne babamla yaşarken mecbur çıkıyordum babam sağolsun evde sıgara yasak bir de o görmeden içmek durumunda kalıyorum.
Sigaranın saygısı varmış babama göre alttan alttan laf sokmalarından bunu anladım .
Anamin ve diğer uzak yakın akraba farketmez yanlarında içiyorum ama babamın asla:d
Velhasıl kelam arada ziyarete geliyorlar mecbur geceleri bi taraflarım dona dona balkona çıkıp içiyorum.

Sogukta sigara icmenin keyfi bi baska.
soguktan donsanda sigaranin sicakligiyla isinmaya calistigin o anın bitmesini istememek ve ustune bi tane daha sigara yakmak....

Geri