Oyun Bu Şehir Size Neyi Anımsatıyor ?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 202 gün önce görüldü
Delikanlı ve vatansever arkadaşlarım var

Adana

Ardahan denince akla ilk olarak
kışın donan masalsı Çıldır Gölü ve üzerindeki atlı kızaklar, meşhur kaşar peyniri, bal, kaz eti, sert kış iklimi ve Posof elması gelir. Ardahan Kalesi, Şeytan Kalesi, yaylaları ve Kafkas kültürü bölgenin öne çıkan diğer kültürel ve doğal değerleridir.

tatil kafa dinlemeyi anımsatıyor ..

bir çok şey aklıma geldi ama..
sarsala koyu Dalaman da gecmis zamanlarda cocuklarla gemiden indiğimde kamp yapmaya gitmiştik..

Adana

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Hiç bişey

Bursa ?

gemiye geldiğimiz ikinci üçüncü ay Bandırma ya geldik limana o zaman ki ikinci çarkçım Oğuz abi ile eve gidiyoruz Karamürsel de oturuyordu neyse yol üstünde beni Bursa da eski garaj karşında bulunan Uludağ kebapçısı Cemal & Celil usta yerinde durup İskender yemiştik uff diyorum.. hep bunlar orucun yansıması..
bundan sonra yol üstü vs ne zaman geçersem müsaitlik durumuna göre muhakkak uğrarım..

Bursa bize homili gırtlaklık anımsattı: )

Kocaeli

• Kahkaha
Kocaeli'de bir anim yok gitmedim çünkü.

Diyarbakir ?

Bekirler ve bakirlar diyari Memleket..
Hangi anımı saysam..

Mersin?

Polis dayım vardi orda Rahmetli oldu.

Muğla ?

• Üzgün
Tepkiler: RK
Güzel bir tatili, ama daha ziyade yeni kurmuş olduğum dostluk yolunda ilerleyebilecek bir arkadaşlığı.

Denizli

• Beğen
aaa dün markette bir kadin bugün Denizli'ye taşınıyoruz dedi. Bu aralar karşıma hep bu şehir çıkıyor hayırdır inşallah

Urfa?

Peygamberi mamcınıkla fırlatmışlar lan o peygamber peygamber bari itip kakıp atsaydınız. Famtesiye bak ya.

GÜMÜŞHANE

Bir akraba var onu

İzmir ?

Eski görev yerim karış karış bilirim.

Osmaniye

Geri