Bu şarkıyı nasıl buldunuz?

Є
  • Kullanıcı Єναηєscєηcє
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Bu şarkıyı nasıl buldunuz?

• Çok güzel

Kullanılan: 0 0.0%
  • Normal

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Ben sevdim.

Sizinde fikirlerinizi alalım. Bu tarz şarkılar hoşuma gidiyor ^^

[YOUTUBE]UqSww10eeKw[/YOUTUBE]

Bence Brad Simpson ve The wamps da en az One Direction kadar kaliteli bir grup hak ettikleri karşılığı görememeleri üzücü..

kötüüü hatta berbat
senin muzik zevkin de pek iyi degilmis xd

kötüüü hatta berbat
senin muzik zevkin de pek iyi degilmis xd

İki kişi arasındaki konuşmaya karışmamanı tavsiye ederim gevezelik oluyor ;) Muhatap alacağım birisi değilsiniz..
Hadsizliğini sana iade ediyorum :) Komu benim konum git kendine konu aç orada müzik zevkini paylaş!..
İdeolojik olarak görüşler atan ve insanları kategorilendiren insanlar ilgimi çekmezzz... Nokta.

Şarkı süper, siz müzikden anlamıyorsanız ben ne yapabilirim ^^

İşa yarar bir görüş atan da olmamış.. Şarkı süper oysa ki

yahu sen ne ayaksın hem anket şıklarının arasında kötü var, normal var, kalkmış milleti eleştiriyorsun amacın ne güzel dedirtmek mi söyle de bilelim

yahu sen ne ayaksın hem anket şıklarının arasında kötü var, normal var, kalkmış milleti eleştiriyorsun amacın ne güzel dedirtmek mi söyle de bilelim

Sana ne bu benim konum. Seni ilgilendirmez. Rahatsızsan o kadar her kınuma gelme görüş atma bu kadar basit.

Ortamı neden geriyorsun?

Bir amacım yok nokta.

Hazır hatırlatmışken.

[YOUTUBE]lJZYN1zLKJY[/YOUTUBE]

Tarzim degil. Kucuk kardesimde buna benzer sarkilar dinler, begenir.

Sevdiğim özellikleri barındırmayan bir şarkı. Ama yorumda bahsedilen one direction gibi grupları dinleyenler için dinlenebilitesi var fakat onlara göre de biraz daha enerji öğeleri barındırması gerekiyor grubun.

Bu arada niye banlandı Evanescence ? Hızına yetişilmiyor bu forumun.

Geri