Bu şarkı neden bu kadar popüler oldu ?

Konu sahibi son olarak 2761 gün önce görüldü
[YOUTUBE]Ul0qEpswXj8[/YOUTUBE]

Bu şarkıyı her arabada , her kızın dilinde , her cafede duyuyorum. Yayın tarihine baktım 28 Aralık 2015'te yayınlanmış. Bu zamana kadar duymadım ama şu sıralar çokça popüler hatta yorumlara baktım "Dolar bile böyle fırlamamış" yorumu favorim :kiki:

Ve bu şarkı için Pop ve Rap olarak millet tartışma içinde. Rap olduğu açıkça ortada da Türk milleti şarkıyı Pop'a çevirmeye başlamış .d

Neyse gençlere tebrikler ama devamı gelmemiş sanırım :d

Ve benim Burak King'i , Burger King diye okumam :DDDDD

Maria Puder tipler zaten popüler değil şarkı çok tıklanmış ve Ankara'da her yerde bu şarkıyı duyuyorum. Çok kolay popüler ediyoruz sanırım .d

Muzık Tarzı Rap Pop dan daha cok R&B ye kacıyor

Hiç duymamıştım ama çok hoşuma gitti. :)

Saçma sapan coverlardan, gittiğim her cafede duymaktan, her sitede sözlerini paylaşanlardan bıktım. Bunaltı geldi. Şarkının cılkı çıktı ciğerini söktünüz. Zevksiz bir şarkının daha ne kadar cılkı çıkabilirin canlı örneğidir bu.

Neden gay ligin tercih oldunu ve yadirgayip insanlara kizilmamasini soyleyen arkadaslarimi burda muzik yapan 2 kisiyi ve dinleyenleri yerden yere vurdunu goruyorum ? Adamlar kendince bisi anlatmis bu tarz muzikler dinlemem ama insanlar bazi sarkilarda kendisine ait seyler bulur hem kotude degil sarki yanlizca arabesk tarzinda solediklerinden fazla "oteki" geliyor muhtemelen ..

Muzikten ne anladiniz degil ne hissettiniz onemlidir arkadaslar , bazen anlamini bilmesen bile ritm hosuna gitti icin bile kafa sallarsin , yani elinize hi drumkit verseler eminim cikitamuz parcasinin 2-4 luk ritmini bile calamassiniz , ama herkez frank sinatra olmus elestri yapio

Ayrica burak king kim bilmiorum ama eypio turkiye newschooll protest muzigin onculerinden ve 1 numaralilarindandir turkcerap dinlemem ama adam siyasi tarzda cok saglam protestlerde bulunuo sarkilari bos degil ve muhtemelen burak king denen arkadas eypio var diye izleniyor insanlar bazen ne anlatiyor gecmisleri nedir bir bakin derim arkadaslar

Her konuda iliman olup bilmedimiz konularda ise sirf oteki diye insafsiz olmayin

yazarım derdimi kendimeeee (: cümleler efso

EyPiO..Eskiden A.P.O derdi, şimdilerde daha güzel müzik yapıyor..Partilerde dinlemesi zevkliydi kendilerini.

Geri