Bu Sapıkları Kim Yetiştiriyor

Konu sahibi son olarak 1618 gün önce görüldü
Müslüman nüfusun çoğunluğu oluşturduğu ülkede bu sapıkları kim yetiştiriyor arkadaşlar?

(diğer konumlarımdaki gibi buraya da cengaverin biri çıkıp abuk sabuk ithamlarda bulunup bize giydirmesin rica ediyorum)

cock orda allhn emrttigi ahlk kurlları dogrultusnda plstik mnkenin açını örtüo ii bk fotoya.

resim silindi bari konuyu da kapatın böyle bir şeye benzemiyor :D

İradesine sahip çıkamayan hayvanların yüzünden ebebeynleri suçlamak ne derece doğru?

Not: Resmi görmedim.Yorumum konuyadır.

admn orda allhn emrttigi ahlk kurlları dogrultusnda snin trbiyeszligni örtüo ii bk knuya.

Müslüman nüfusun çoğunluğu oluşturduğu ülkede bu sapıkları kim yetiştiriyor arkadaşlar?

(diğer konumlarımdaki gibi buraya da cengaverin biri çıkıp abuk sabuk ithamlarda bulunup bize giydirmesin rica ediyorum)

Sapıklığın dini mi oluyor.?

Sapıklığın dini mi oluyor.?
İslam dini sapkınlığı, sapıklığı kabul etmiyor. Arkadaşın bahsettiği de dini kimliği gereği çoğunluğun kabul etmediği sapıklıkların nasıl oluştuğunu sorgulamak. Espriyi göremedim gerçi ben. Zaten amacım da sorunuza yanıt vermek idi.
Ayrıca din kavramını sadece Müslümanlık olarak değerlendirmezseniz, dinlerin sapıklığı olduğunu da gözlemleyeceksiniz.
Sorduğunuz soru mantıklı değil. Söylemek istediğinizi daha iyi ifade etmek için kalıp cümlelerden uzaklaşın derim ben.
Sormak istediğinizi bilme arzumdan dahil oldum, mazur görün efendim.

İslam dini sapkınlığı, sapıklığı kabul etmiyor. Arkadaşın bahsettiği de dini kimliği gereği çoğunluğun kabul etmediği sapıklıkların nasıl oluştuğunu sorgulamak. Espriyi göremedim gerçi ben. Zaten amacım da sorunuza yanıt vermek idi.
Ayrıca din kavramını sadece Müslümanlık olarak değerlendirmezseniz, dinlerin sapıklığı olduğunu da gözlemleyeceksiniz.
Sorduğunuz soru mantıklı değil. Söylemek istediğinizi daha iyi ifade etmek için kalıp cümlelerden uzaklaşın derim ben.
Sormak istediğinizi bilme arzumdan dahil oldum, mazur görün efendim. .p

Bir kerede, bir konuyu dine bağlamayın yahu. Hele ki Müslümanlığa.
Sizde evrensel pencereden bakın sapıklığa, dar pencereden değil efenim.
Geniş pencereden bakarsanız, tüm insanlığı sorgularsınız.

Susun. Sıçarlet ohara aplamız akp ye giydirecek. kahrolsun akepe. Her biji cehape mehape bedape ve halkların kardeşliği.

Mevzu akp değil. Bahse partinin ideolojisini beğenmesem de objektif bakabiliyor olur olmadık yerlerde giydirmeler (senin tabirinle) yapmıyorum.
Orada akpli olmayan herkesi terörist vesaire sapkın ilan etme çabasındaki üye yeriliyor. (bu da benim tabirim)
İroniden anlamayan bir nesil olduğumuzu biliyordum fakat hiç bu kadarını bir arada görmemiştim.
Bkz: İroniyi uzun uzun açıklamak zorunda bırakılan insan.

e97aa9d8da8266d0c683dca8b2be3637_k.jpg

Konuya şöyle bir dikkat ettim,evvela ironiden anlamanın temel prensipleri tarzında bir tartışma konusu açılsın. : )

Konu ile ilgili yorum yapmamalıyım bence ajsdgash

Resmi görmeyenler için bir tarif yapayım. Siyah takkeli, uzun sakallı mürid görünümlü mümin, cansız mankenin mahrem yeriyle temas halinde bulunuyor. Çok enteresandır, haberi yokmuş gibi çektiriyor veya haberi varmış ama yine de umarsızca bu fotoğrafın yayınlanmasına izin veriyor. Ben Türkiye'de çok fazla sayıda tarikat şeyhi ve mürşidi tanıdım. Bunların içerisinde gerek silsile-i aliyye halkasından, gerek ilahiyatçılardan, hatta irşad edildikten sonra aşırı ders yüklemesinden ötürü dengesi bozulanlardan bile gördüm. Hiç biri takkenin altına kot ceket ve kargo pantolon türü elbise giymezler ve içlerinde sapkınlık varsa bile bu tür mankenlere karşı böyle hareket yapıp fotoğraf çektirmezler. Buna güçleri yetmez. Bu gibi fotoğrafları oluşturarak din tahribatı yapanlar, hedef alınan dinin samimi üyeleri değildirler.

Fotoğrafı gördüm ben. Özelden özele akıl yürütmeden başka bir şey değil.

hayır düşünecek hiç bir şey kalmadı da bunu mu düşüneyim dedin shady :)
artniyet kokusu alıyorum şahsen ben ve sapıklıkla dini bağdaştırmak çok anlamsız

Geri