"bu sadece bende oluyordur" dediginiz seyler...

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
...muhtemelen yaniliyorsunuzdur :D
mesela sabah alarmin calmadigi zaman kalkip tam banyodayken calmasi gibi. [emoji19]

saatlerce aramama geri dönmesini beklediğim insanın banyodayken ya da meşgulken araması

Tam iyi gorundugum zamanlarda kimseyle karsilasmayip, perisan oldugum zamanlarda tum tanidiklarima denk gelmem. Sadece ben yasamiyorum bunu, inanmam :D

Bahar'a sen çağrı at ben ararım diyorum sonra çağrı atıyor ve hep bir şeyler oluyor aramayı unutuyorum

Sabah hangi şeride geçersem o şeritte trafiğin tıkanması, arabayı yıkattığım gün yağmur yağması ya da alakasız şekilde kirlenmesi kuş da pisleyebiliyor. Gişede ya da sıradayken tam bana sıra geldiğinde bir terslik çıkması. Foruma girdiğim an tlf nun çalması.. O kadar çok ki hangini yazayım

Pk ortasında netin gitmesi, sesim açılmışken hastaligin tekrarlamasi,cam sildiğimiz gün yağmurun yağması, vs vs..

eskiden su goz onundeki ve gozu cevirince o yone kayan solucanimsi seylerin sadece bende oldugunu dusunurdum :asd:

karanlik bir ortamda gozunu kapayinca gorulen renkli noktalar

Tuvaletteki sensorlu cop kutusu beni gorunce acip kapaniyor .p soruyorum baska hickimsede olmuyormus :D

yaşar ın - yabu gece gel yada bu gece gel ya bugece gel yada geri reçel.... dediğini düşünen bir tek benimdir diye düşünüyordum , halada öyle varmı bu parçayı yanlış anlayan ?

Böyle bir söylemde bulunmak yerine sayısal loto oynamak matematiksel olarak daha mantıklı.

Kazanacak rakamları veriyorum: 18 40 25 31 39 13

Hafif serin bir havada sigara içerken hıçkırığa tutulmam ..
Bazen wc de uzun süre kaldığımda kendimden geçmem ve bir anda kendimi dualar okurken bulmam .. ( İradem dışı )
Kabus ya da karabasan hallerinde mücadele verirken küfürler savurmam ..
Annemi her düşündüğümde derin bir nefes alma ihtiyacı hissetmem ..
Hayal ettiğim hiç bir şeyin gerçekleşmemesi, öyle ki bir şeyi çok istediğimde hayal kurmuyorum ki olma ihtimali artsın ..

Yolda yürürken durup bi iki dk binaların üst katına bakma isteği.
Üst geçitlerde arabaların sadece gidiş yönüne doğru olan şeridi izleme isteği
Trenlerin geçerken çıkardığı sesin farklı duygulara sürüklemesi.
Yağmur yağdığında çığlık atma isteği.
İçki içerken çok su içme isteği.

Dejavu:)Çok yaşarım, sadece bende oluyor sanıyordum meğer dejavu diye bir şey varmış =)

Hayatın içindeyken, bir akış sırasında gözünün önüne iç burkan bir kare fotoğraf gelmesi veya canlı bir kareye denk gelmek ve ardından refüje oturup içinde yıkılan evrenin hüznünü yaşama isteği.

Gece yarısı bankamatiğe işiniz düştüğünde kuyruk oluyor mu sizde de?

Geri