Bu Rus kızlarında erkekleri cezbeden ne var?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Eşimle eve rus bakici alacagiz diye dalga gecerken gecenlerde sahilde 4 suriyeli asıldı adama resmen babsvdvs

1 fiziken
2 sevildiklerinde bi taraflari kalkmiyo

Beyaz ten ve kaprissiz olmaları olabilir.

ne var söyleyinn ajxnsj
türk erkeklerinde rus kızlarını cezbeden ne var peki?

rus kizlari genel olarak güzel ve bakimli kizlar
birda ruslarda namus kavrami pek yok
yiyip icip bol bol sohbet edebilirsin kiskanclik felan pek bilmezler
iyi anlasirsa iliskiyede girebilir erkekle
ruskizlari vay benimle yattin felan filan pek mirildanmazlar

tabiki bizim türk kizlarin eline su bile dökemezler

türk kizlarina kurban olsunlar

Birçok Rus kadınla konuştum. İnsanları küçümseme yok, kafalarında sınıf ayrımı yok. Mesela doktor, avukat, psikolog birer kadınla konuşmuştum, arkadaş olmuştuk. Psikologla sevgili olmuştuk, çok güzel bir kadındı. Sonradan ayrıldık. Konuştuklarımda öğretmen çoğunluktaydı. Türk kızları sınıf ayrımını çok kafaya takıyor, etrafa ne diyeceğim diye düşünüyor.
Ayrıca Ruslar'ın söyledikleriyle yaptıkları tutarlı oluyor, ne diyorsa onun arkasında duruyor, süpriz yok, onları tanıması kolay, çözmesi kolay. Ve güzeller tabii ki, daha ne olsun. :)

Bu durum muvacehesinde meseleyi ele alalım. Muhteşem beyaz tenimin bi' parçası olan neticemden birtakım uydurmalar yapacağım. Çevremde 2 tane Rus, 1 tane de Belarus kadınıyla evli olan 3 ayrı erkek mevcund.

Su sevişme muhabbetini geçelim.

Her şeye karışmayan, pek fazla talepleri olmayan" olarak tanımlıyorlar. Erkek burada konforunu göz önüne alıyor olmalı.
E biraz dam gibiler, boy bos.
Türkçe öğrenip konuşmaya başladıklarında da ayrı bi' sevimli oluyorlar. Bi' s-git der, dersin ki kız bi' daha söv.

Evliliği yürütmek o yörelerin kadınlarıyla daha kolay-mışşşş.

"-erkek deyilmisiniz hepinis aynısinıs"

Konu yermek gibi anlaşılmasın. Elbette Rus kadınlarını ikiye katlayıp beşle çarpacak Türk kadınları var. Fakat Rus kadınları (sadece rus kadınları demeyelim Slav kadınları diyelim) genel olarak fizik ve boy anlamında çok daha alımlı ve bakımlılar. Bu inkar edilemez bir gerçek.

Ammaaaa Allah bir ırka bu kadar torpil geçer mi? Geçmez tabii. O kadar alımlı ve güzel olan kadınlar 40’ından sonra ne oluyor? Gençken aşırı güzel olan o kadınlar 40’ından sonra aşırı çöküyor. Bahse konu yaşı geçipte hala güzel kalabilen Slav kadını çok azdır. O da onların handikapı

İfade şeklim banlanmama neden olabilir.

Konu yermek gibi anlaşılmasın. Elbette Rus kadınlarını ikiye katlayıp beşle çarpacak Türk kadınları var. Fakat Rus kadınları (sadece rus kadınları demeyelim Slav kadınları diyelim) genel olarak fizik ve boy anlamında çok daha alımlı ve bakımlılar. Bu inkar edilemez bir gerçek.

Ammaaaa Allah bir ırka bu kadar torpil geçer mi? Geçmez tabii. O kadar alımlı ve güzel olan kadınlar 40’ından sonra ne oluyor? Gençken aşırı güzel olan o kadınlar 40’ından sonra aşırı çöküyor. Bahse konu yaşı geçipte hala güzel kalabilen Slav kadını çok azdır. O da onların handikapı
Bunun sebebi fazla alkol mü acaba çok merak ediyorum bunu

bana çok soğuk geliyorlar hepsi birbirinin kopyası yapay pöfff

Geri