Bu Psikoloji Testine Göre Hangi Burcun İnsanından Uzak Durmalısın?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç oğlak. Oğlaklar gösterişlidir, çoğu zaman kendine gereğinden fazla güvenir. Senin gibi tevazuya ve sadeliğe önem veren birisiyle zor... Gereksiz konulara takılır kalırlar. Herkesi kontrol altına alma arzuları hayatınızı karartabilir. Ne iş hayatında ne de aşk hayatında senin hayatında Oğlak Burcuna yer yok. Sen Oğlak olsan bile dayanamazsın.

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç akrep. Bir akrep senin gibi herkesin fikrini dinleyip ona göre iş yapmaz. Akrep insanı dediğim dediktir. Bazen sırf inadından yanlış yapar. Senin gibi dikkatli, insanların fikrine önem veren biri için bir akreple sevgililik çok fazla yürümez. Kuşkuları ve kuruntularıyla çevrenizi yiyip bitirir Akrep burcu insanı. İnce hesapları, insanları yönlendirmek için kurduğunuz baskılar isyan ettirebilir. Ne iş hayatında ne de aşk hayatında senin hayatında Akrep Burcuna yer yok. Sen Akrep olsan bile dayanamazsın.
:)

Başak burcu insanı mükemmelliyetçidir. Hayatta her şey onun içim mükemmel olmalıdır. Her konuda aşırı titizdir ve sürekli eleştirilirsiniz ki sen bunu kaldıramazsın. Kafasında kurduğu dünyayı hiçbir zaman ona sunamazsın. Bu yüzden bir başak ilişkisi seni çok ama çok zorlar. Ne iş hayatında ne de aşk hayatında senin hayatında Başak Burcuna yer yok. Sen Başak olsan bile dayanamazsın.

:mrslkm:

Verdiğin yanıtlara göre uzak durman gereken burç oğlak. Oğlaklar gösterişlidir, çoğu zaman kendine gereğinden fazla güvenir. Senin gibi tevazuya ve sadeliğe önem veren birisiyle zor... Gereksiz konulara takılır kalırlar. Herkesi kontrol altına alma arzuları hayatınızı karartabilir. Ne iş hayatında ne de aşk hayatında senin hayatında Oğlak Burcuna yer yok. Sen Oğlak olsan bile dayanamazsın.

Halbuki oğlaklarla da iyi annaşırdımm

Yaylar uzak dursunmuş. :p

Yaylardan uzak durmam gerekiyormuş ama ben çok iyi anlaşırım onlarla (:

Basak burcundan uzak durmaliymisim.

Hmm aslinda ikizler bekliyodum ben .d

Koç mu?

Sabırsızlık, istediğini hemen elde etme arzusu Koç burcunu yerli yersiz agresifliğe sürükler. Bu ben, ben diye direten tavrınız doğal olarak karşınızdaki insanı delirtir. Ego tatmini ister başka da bir şey bilmez. Sen bu tip insanlarla anlaşamazsın. Sürekli Koç burcunu pohpohlamak sana göre değil.Hiçbir şeyi de beğendiremezsin bunlara. Aman uzak dursunlar! Ne iş hayatında ne de aşk hayatında senin hayatında Koç Burcuna yer yok. Sen Koç olsan bile dayanamazsın.

Bu kadar olur var ya ben hayatta koçlarla geçinemem ve koç çıktı.d

Koç .
Tanıdığımda hiç yok onu farkettim .

Yay diyor çok aceleci imiş

Koç lardan hep uzağız :p

Kontrol altına alınmaktan da gösterişten de hoslanmam doğru sayılır aslında .d

Geri