Bu Nedir Bu ?!

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
11146282_794615280608127_3492460513513730859_n.jpg

Yorum bile yapmak istemiyorum .. Buyurun hasta sizin ..

ablanin esofmani yikaninca birkac beden kuculmus galiba. yavru leopar seni

O çanta hiç olmamış abla ya.. Nurella olsa sana kuşundan bile vermezdi.: )))

Kim kardasyanın yandan çakmasının Türkiye şubesi:)

Ustu İran Alti Paris omg

C-707 cihazımdan gönderildi

İzinsiz fotoğrafları çekilmiş, yadırganmayı hak etse bile abartılmasını saçma bulduğum giyime sahip muhtemelen turist bayan.

Geldiği ülkede başörtüsü siyasi yada inançsal bir simge değil zorunluluk olduğundan muhafazakarmış ta neden dar giymiş yaklaşımları da bizlerin cahilliği arkadaşlar..

Birincisi bu resimdeki kadının yabancı değil bizim vatandaşımız olduğundan çok eminim zira ben bunun alasını bir çok yerde bir çok kez gördüm ve yabancı turistler tek başlarına gezmezler kolay kolay ..

İkincisi bu kadını yadırgayanlar değil bu kadın cahilin kendisidir zira bu sözde mümine kadın EĞER GERÇEKTEN ALLAH'IN TESETTÜR AYETLERİNİN NE ANLATTIĞINI bilmiş olsaydı tesettürü bu hale sokmazdı ..

Maalesef son zamanlarda ki TESETTÜR KAFASI bu durumdadır .. Kadınlarımız sanıyorlar ki kafayı kapattık mı ALLAH'ın emrine uymuş oluyoruz :)
Be hey cahiller ALLAH kadınlara yürürken bile ses çıkarmamaları için ayaklarını yere sertçe vurmalarını bile yasaklamışken siz HANGİ KAFAYLA DARACIK PANTALONLAR, YA DA BACAKLARI GÖSTEREN ETEKLER VEYA MEMELERİNİZİN HATLARINI ORTAYA KOYAN BLUZLAR-TSHİRTLER GİYİYORSUNUZ ? Madem giyeceksiniz bari bu halinize örtüyü kullanmayın ..

Böylelerini gördükçe kapanasım gelmiyor.
Kınamıyorum,yadırgamıyorum ama anlamıyorum da. Başörtüsünü eğer dini inancından ötürü takıyorsan,lütfen usulunce tak.
Aksesuar ise de lütfen ona göre giyin..

Geldiği memlekette bazı şeyler yasak olduğundan kendince böyle bir yöntem geliştirmiş muhtemelen İranlı bir abla.

Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye boşuna dememişler :T:

Tabii bu hiç hoş bir görüntü değil. Kapanmanın bir adabı vardır; ama bu kişiyi yargılamak da bana düşmez. Allah affetsin ne diyelim.
Mesela yengem bayan kuaförü Konya'dan yazlığa geliyor bayanın biri kendi ağzından duydum. Konya'da peçe takıyorum, burada bikini giyiyorum ben dedi.

Geri