Bu mesajı 10 kişiye gönder mesajı atan ve o mesajı 10 kişiye gönderen tipler.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
- Bunca zamandır atmadım işim rast gitmiyor. Deneyen var mı acaba, belki işe yarıyor.

PM bekliyorum.

Saadet zinciri değil o, halka halka

Sevgili Run bu olayı test edip bize bilgi ver lütfen, şahsen ben de merak ettim.:)

Yıl bilmem kaç ilkokula gidiyorum sanırım,apartmanın girişine biri bir kağıt bırakmış o zamanlar internet falan yok yeni yeni kullanıldığından böyle mesajlar atılmıyor ama kağıtlar var.
Neyse o kağıtta bir kız hastaymış işte bilmem ne türbesinde bir gece geçirmiş sonra iyileşmiş bu okuduğun yazıyı da çoğaltıp 10 kişiye okutursan duan gerçek olacak diye bir şey.
Duamı gerçekten hatırlamıyorum o yaşta zaten insan ne dileyebilir ki. Derslerle ilgili bir şey olması lazım.
Neyse ben biraz saf tabi gittim çoğalttım o kağıdı,apartman apartman gezip kağıdı bıraktım.
Dileğimi tam olarak hatırlamadığımdan gerçek olup olmadığını maalesef bilemiyorum lol
O masumluğum güzeldi ya,o anki heyecanımı biliyorum çünkü.
Tabii şimdi asla öyle mesajlara cevap vermem bir ara arkadaşlardan bazıları yolluyordu maalesef.

Lefty Facebook kullandığım zamanlarda bir tane vardı liseden arkadaşım, maalesef sildim kendisini.

Sanırım en sömürü paylaşımcılar "yabancı olsa beğenirsiniz , peki bu yaşlı amcamıza kaç beğeni gelir" ve "sübhanalla desem kaç kardeşim beğenir" ciler.

Bir de mesajı yollamamız için yalvarırlar. Sanki ölüm kalım meselesi.

Bismillahirrahmanirrahim.

@Lupe hanım birazdan size bir mesaj gelecek..

bana gönderdikleriniz
bende kalır

aynı konuya gün içinde 10 kereden fazla mesaj atanlarda aynı güruhtan

:)) mesajı gönderirsen mutluluk kapında köle olsun, para önünde takla atsın ama eğer göndermezsen Allah belanı versin, üç vakte kadar sana araba çarpsın da bacakların sakat kalsın filan şeklinde sazan avlamak.

Yıllar sonra geldi ahaah başını ve sonunu aldım görüntü olarak.
IMG_20200517_224413.jpg

IMG_20200517_224435.jpg

Son düzenleme:
atan
attığının
arkasında dursun

Geri