Lise Bu liselerde okuyan?

Konu sahibi son olarak 4344 gün önce görüldü
Arkadaşlar bu liselerde okuyan var mı yada bilen var mı gezmiş olan oraya giden akrabası olan?Bende bu liselerden birini gitmeyi düşünüyorum bu sene.Biraz bilgi verirmisiniz?Okulun fiziksel olarak ya da hocalarıyla ilgili?
1-Bakırköy Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesi
2-Beylikdüzü Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi
3-Avcılar Süleyman Nazif Anadolu Lisesi

1. Ve 3. Yu biliyorum 2. Hakkında bi fikrim yok ne yazık ki.
1. Seçenek iyidir digerlerine nazaran. Bu arada evin Nerede?

Dışarıdan görmüşlüğüm var hepsinide. En kalitelisi de Bakırköy Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesi bence.

Avcılar Parsellerde oturuyorum.Liselerin sitelerine baktığımda bana 2. daha iyi gibi geldi.Hep spor salonu biyoloji sınıfı kimya sınıfı bilişim sınıfı kütüphane yemekhanesi var.1.side güzel.

Avcılar Parsellerde oturuyorum.Liselerin sitelerine baktığımda bana 2. daha iyi gibi geldi.Hep spor salonu biyoloji sınıfı kimya sınıfı bilişim sınıfı kütüphane yemekhanesi var.1.side güzel.

3. LİSE nin pek te iyi olmadığını duydum sana yakin 2. Si hakkın da bi fikrim yok ne yazık ki okul hayatın hep yolda da geçecek bunu da hesap et : )

1. Lise diğer lise ye oranla daha disiplinli ve daha iyi diye biliyorum tabii okulu yakından görmelisin. Avcılar'da ki lise ye göre çok daha iyi olduğu kesin ama: )

3. LİSE nin pek te iyi olmadığını duydum sana yakin 2. Si hakkın da bi fikrim yok ne yazık ki okul hayatın hep yolda da geçecek bunu da hesap et : )

1. Lise diğer lise ye oranla daha disiplinli ve daha iyi diye biliyorum tabii okulu yakından görmelisin. Avcılar'da ki lise ye göre çok daha iyi olduğu kesin ama: )

Abla google haritadan baktım.parsellerden liseye 20 dklık yol.Fazla değil aslında niye yolda geçsin.

Geri