Bu kızın babası şeriat istiyor!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ahsen TV’nin süs üpeği saray soytarısı şeriat sevdalısı şahsın kızı batılı gibi giyinirken,babası ise her yerde şeriat gelsin diye propaganda yapar!
İşte siyasal islamcıların iki yüzlülüğü..
IMG_8422.jpeg

su ne yandan akarsa değirmenin çarkı o yöne döner. gelir kapısı bunlar hep; olumsuz bir politik figüre dönüşmek de maddi pekiştiren haline gelir. artık hükmü kalmadı tabi. başka aktörler de sahnede. en şeriatçı kim kavgası vermeleri yakındır. özellikle yrp'de bu gibi adamların karşılık bulacağını sanmıyorum. zamanla silinip gidecekler.

İnanılmaz itici bir kadın. Bu fotosundan bağımsız olarak modaya, estetiğe ve bilimum güzel olan her şeye tepki olarak doğmuş. Çoğu zaman bana mikrofon tutup konuşabilen bir şebeği andırıyor.

Babanıda sevmezdim ailece çirkefler..
Bütün günü Ekrem İmamoğlu’nun açığını aramakla geçiyor utanmazlar.metrobüsleri,otobüsleri sürekli kontrol ediyorlar açık yakalamak için hatta sabotaj için adam dahi tutuyorlardı.

Şu tipe, hareketlere bakın allasen. Salak yemin ediyorum, gerizekalı. Evladım olsa su vermem;

Küfür etsem ban yer miyim?
Siyasal islamcılar bir bitmedi ya defolup gitseler ya ülkeden videoları izleyince sinir katsayılarım tavan yaptı

Gülem mi, ağlayam mı, sövem mi :emoji_nerd:

Geri