Bu Kız Ne İstiyor?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Merhaba ben 8 yıllık sevgilimle nişanlandım. 2 aydır nişanlıyız. Küçük bahanelerle yüzük atmak istiyor. Ne yapmam lazım? “Kuaföre gitmek istiyorum” diyor. “Bugün bana vakit ayır” diyorum. Hemen sinirleniyor, tartışma yaratıyor. Sonra da yüzük atmak istiyor… Eskiden dolu dolu sohbet ederdik şimdi soğuk hareketleri var. Yaşımız 24-23. Kırgın olduğunu söylüyor ama hep öyle yapıyor. Bahane arıyor yüzük atmak için niye böyle oldu anlamıyorum. Hafta içi ikimiz de çalışıyoruz farklı şehirlerde. Pazar günü boştuk. “Sohbet edelim” dedim. O “Kuaföre gideceğim” dedi. Tartıştık şimdi yine yüzük atacağım diyor. Bu kız ne istiyor?

Başkası var…
Seven insan soğuk yapmaz. Ve bu kadar cesur olmaz yüzük atma konusunda.

Benim hayatımda başka biri var ayrılalım mesajı vermeye çalışıyordur

İki ihtimal var
1. Saçından memnun değil
2. Kuaför bireyden hoşlanıyor jgjf

kuaför ayrıntısı bize bir şeyler anlatıyor “dedektif lari iz peşinde”

Ben olsam ondan önce Yüzüğü hediye paketine koyup gönderirim işler 5 dkya kalmadan çözülür.

Bir kere tamam desin bak bakalım yüzük atıyor mu bir daha. Atmazsa senindir atarsa hiç senin olmamıştır. (Mal beyanı sanki)

konuyu okuyacaktım tam, ekranda siyah bi şeyler belirince küçük sinek sandım elimde kovuyordum... eftelya hanımın imzasındaki kuşlarmış... rezalet. bilgisayardan foruma bakmak bazen böyle eziyet işte + bi de ben körüm, neyse... konuya bakıyom şimdi. evet, okudum ve cevabım: kız kuaförü istiyor... 15 yaşında başlamışlar ilişkiye desek, bütün gerizekalılık dönemini birlikte geçirip bi de nişan yapmışlar... 24-25'ten sonra bir tık dünya görmeye başlayınca da belli ki gitmek istiyor. ya kuaför aç kardeşim ya da kızı rahat bırak...

bi de bu güzin abla konularının hala yazıldığı bi site var mı? nerden buluyosunuz... bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler <3

işte olmalı... kuaför olsun adam, nişanlısı kuaföre gitmez böylelikle :/ yanlış mı okuyom, bilmiyom kem göze gelemem şu an müsait değilim...
Şimdi adam nişanlısından muzdarip onunla eskisi gibi vakit geçirmediğini buluşmak istediğinde sürekli bahane ürettiğini yazmış ee kuaförün adı da haddinden fazla geçtiği için bizim kız çeler kuaförle boynuzladığı kanısına vardılar özellikle @Larien konuyu cinsel eğilime kadar götürdü yaa ahahagaga

ben doğru anlamışım işte, niye kafa karıştırıyorsunuz... çocuk kızdan şikayetçi, kız sürekli kuaföre gitmek istiyorsa çocuk da kuaför olsun diyorum... belki kızın kuaför fetişi var? zaten nişanlısı kuaför olduğu halde kız yine başka kuaföre gidiyorsa aldatıyordur...
ay neyse, asla uğraşamam başkalarının dertleriyle bana sormayın. :emoji_unamused:

Geri