Bu kız bana bakmaz

Konu sahibi son olarak 640 gün önce görüldü
Allah cirkin sansi vermistir belki, bi denesen xd

Bu kız bana bakmaz dediğim iyiki bakmamış dedim.
Çok süslülerden hoşlanmak olsa gerek.

kşinn kendni bilmesi frkında olp seçnkleri ona göre değrlndrmesi iidir hele ki karşıdakinn verecği tepkiyi kestirmyosan gt olmaya gerk yok.

hee ayrıca tpinde bozksa özgvenle alaksı yoktr allah vergisidr ki özgüven snradan kazanlan bişydr bu konuda da skıntı ypmya gerk yk

sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda mı¿

Genelde o elma bir armuta vurulur :D

Sen bir baksan ben sana çok guzel bakacağım da bakmıyorsun ;p

Universitedeyken , tam olarak bu bana bakmaz dediğim kızların tamamı da bana bakmadı :D
(:

öyle de güzel bakıyor ki, iki saniye sürüyor ama olsun :u1:

Kendisi bile kendisini beğenmiyorsa kız nasıl beğensin?

Birde madalyonun bu konuyla ilgili çok yüzü var maalesef , mesela çok yakışıklı , zengin ama bayanın ruhuna hitap etmeyen odun bir adam , çoğu meryem ana yada rahibe teresa ruhlu iyimser bayanlar için yanlış bir seçimdir. Bunu kişiliğe göre flört şekilleri olarakda ayırabiliriz , ama bazı insanlar varki "bu gerçek" adamın herhangibi ruhunu okşayıcı birşeyi olmasına gerek yok
parası ve karizması olsun , o ruhu olan birini zaten bulabilicek afroditlik penceresinden bakıyordur erkeklere..
yani ego budalası bayanlarda bu böyledir.

kaybetmeye mahkum erkek tribi. kendini hükmen mağlup ilan eden adamın şikayet etmeye de hakkı olmamalı denir.

ayrıca ..

o kiz zaten guzeldir ve bi de akilliysa karsisinda guzellik aramaz , buda farklı bir bakış açısıdır.Karşınızdakine ne gösterirseniz onu yansıtır , siz üzerinize düşeni yapın redmi edildiniz daha güzelini yapın , kendinizden ödünvermiyin beyler en azından hayatınızda "keşke"cümlesini azaltmış olursunuz. kendinize güvenin sırf biriyle flört etmek için değil ama bir yuva kurabilmek istiyorsanız annem.

herkescikeler bakmam tabikine :p

Dedigim tarzda kislar olmustur.

O zaman kazak filan da örmez bu kız bize, ha?

s-1b1cb1fe7109180aa10afe4587998c78b9b34378.gif

Geri