Bu Kalp Seni Unutur mu ?

Konu sahibi son olarak 518 gün önce görüldü
318064_464552740228582_1935649746_n.jpg

Unutmamak gerekir ki aşk veya sevgi her zaman bir yol bulur... Er ya da geç!.. Süslü sözlere, kelimelere ihtiyaç yoktur bunu anlatmak için... Bazen uzun sessizlikler, bir bakış, bir mimik bile yeterlidir anlatmaya... Umut varsa, her şey olabilir!..

Affedemeyeceğim insanlar var bundan sonra!Ne olursa olsun görmek istemediklerim hayatımda!Ve baş başa kalması gerekenler; unutamadığım hatalarıyla!Affetmek erdemse de önemli bundan sonraBir erdem de eksik oluversin hayatımda(!)Yaptıkları onca çirkinliğe rağmen hala insanım diye gezenler varken ortalarda; sanmıyorum bir eksik çok şey eksiltmez varlığımda(!)Ne masal kahramanıyım ne polyanna, çok kırıldım anlatabilmek keşke mümkün olsa!Ne hoşgörülü olmak istiyorum, ne eyvallah etmek yapılanlaraİçimde yer kalmamışken içime ata ata ve korkuyorum bir nefeslik yer kalmayacak sonra!İçim bu kadar doluyken başkalarının artıklarıyla!Kimi nasıl affedip sığdırayım; nefesim bile kalmışken ayakta!Öyle izler var ki sırtımda; ağırlığının altında kamburlaştığım varlığıyla!Öyle sözler ki hala kulaklarımda hiç bir zaman kaybolup gitmeyen boşlukta!Kırıklarımdan geçtim önemli değil ama hala kanatıyorlar dokununca!Pardon duyamadım; affetmek mi demiştiniz bana?Affetmek nedir yenilir içilir mi acaba?

Ne çok isterdim bir Atkı olmαyı Üşüdüğün her αn boynunα sαrılmαyı ...

+ neyin var?
- yok bir şey.
+ bişey var ki doğru yazıyorsun.
- yok dedim.
+ dinliyorum ben.
- inanmaya bilirsin ama bir şey olmadı.
+ seni tanıdığımı biliyorsun.
- ah, pekala. kurtarma sınavı pek kurtarıcı olmadı. olay bu.
+ bunu çok fazla takmayacağını biliyorum. başka?
- ağrıdan ölmek üzereyim! ne yani. daha ne olabilir ki.
+ son damlayı beklediğinin farkında olmamak imkansız.
- ne yapabilirim.
+ sakin olmayı dene mesela?
- beğenmiyorsan gi...
+ sus. sakın gitmekle ilgili bir şey söyleme. seni dinlemek zorundayım ben. git dersen eğer gitmek zorunda olurum. ama gidemem. yanında kalmam gerek.
- öyle bir şeye gerek yok.
+ senin için yok belki ama benim sana ihtiyacım var. mesela gözyaşlarının yastığını ıslattığı her gece elim kolum bağlı oturmak zorunda kalıyorum.
- teşekkür ederim, bütün gün neye ihtiyacım olduğunu düşünüyordum.
+ anlamadım?
- biraz ağlamaya ihtiyacım var sanırım.
+ ...
- sonra konuşalım mı? ben sana mesaj atarım.
+ ağlama sakın. ben yanında yokken ağlama. sakın yastığına sarılıp akıtma gözyaşlarını. illa ki ağlamam gerek diyorsan bekle yanında olayım, omzumda ağla. bağır çağır, içini dök ama ben yanında yokken ağlama.
- ...
+ iyi geceler her şeyim

Geri