Bu Kalp Seni Unutur mu ?

Konu sahibi son olarak 517 gün önce görüldü
969084_509440109105816_1958449776_n.jpg

SEVME DEME BANA. . . ! Bırak Sevebildigim Kadar Seveyim SENI. . . ! Elim Ayağım Birbirine dolanşin SESINI DUYUNCA. . . Bütün Şarkılar Seni Anlatsın. . . Sus yüreğim SEVME DEME BANA. . . ! Bırak Sevebildigim Kadar Seveyim SENI. . . ! Bırak Umutsuzluğum Bende Kalsın Yokluğunda Eriyeyim BIRAK. . . YETER KI SEVME DEME BANA. . . ! . . ... . Inadına Severim sonra KOPAMAM yansada BU YÜREK SEVDIM BIRKERE GIRDIN DÜNYAMA. . . SEVME DEME BANA!! Artık Çok GEÇ

482893_485649844818176_1442186131_n.jpg

İki kişi başlamıştık oysa ki bu aşka
etrafımız gittikçe kalabalıklaştı
nasıl olduysa gözlerimiz eskisi gibi net görmez oldu
sesimi duyamayınca teleşlanmıyordun artık
gözlerime bakıp bakıp dalmıyordun mesela ben uzun uzun konuşurken
çok uzun sessizliklerin oldu daha sonra
ve onca yaşananların üstüne
bir elvedaya sığdırdın ikimizi .......

599193_484392788277215_1661332175_n.jpg

BİLİYORMUSUN..???
____Ne kadar zor gizlemesi
Deli gibi severken ilgisiz görünmesi. . .!!!!
_____Ne zor biliyor musun dilinin ucuna gelipte sevdiğini söylememesi. . .!!!
__Gözlerinin içine bakarken istemeden geri çevirmesi...!!
_____Ne zor biliyor musun sevdiğini başkasıyla görmesi. . .!!!!!
___Her gülüşünde bir kere daha ölmesi. . .!!!
____Ne zor biliyor musun karsılıksız Sevmesi_

539854_473124679404026_881964229_n.jpg

Seni birdenbire ••değil,•• usul usul,•• içime•• çeke çeke ••sevdim ••nefesim. Ben seni•• aç bir•• insanin ••tokluğa özlemi•• gibi sevdim.•• Ben seni•• öylesine değil,•• ölesiye•• sevdim nefesim!•• Ben
seni•• görmeyen ••bir
insanın ışığa•• hasreti gibi•• sevdim.•• Seni ben•• yeni doğmuş•• bebek gibi, masum ve•• günahsız vede•• çıkarsız sevdim!•• Korkuyorum ••unutacaksın be...ni diye, Korkuyorum ••z
amana yenilip,•• el sözüne kulak asıp••, korkuyorum•• kendini düşünüp,•• beni yarı yolda bırakmandan••,Vede korkuyorum•• aşkının sahte olmasından..••.Seni öylesine ••sevmedimki ben, ••Seni, ölümüne•• dek, ölünce toprak•• altında bile hala ••Senin kokunu ••içime çekecekmiş•• gibi sevdim nefesim.••
Tek o zaman ••sana yakın•• olacakmış gibi,•• çok sevdim••. Seni öylesine değil,seni,•• ölesiye sevdim

Geri