Bu Kahvenin Yarım Kilosu 2 Bin 568 Dolar

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1632724595532.png

Panama’nın ünlü Geisha kahvesinin yaklaşık yarım kilosu düzenlenen elektronik müzayede, 2 bin 568 dolara alıcı buldu.

Panama’da düzenlenen Panama’nın En İyisi Müzayedesi kapsamında ülkenin ünlü Panama Geisha Kahvesi, rekor fiyata alıcı buldu.

Düzenlenen elektronik müzayedede, kahvenin yaklaşık yarım kilosu açık artırmada 2 bin 568 dolara satıldı. Bu satış ile Sophia Kahve Çiftliği'nin Geisha kahve serisinin yaklaşık yarım kilosunun bin 350 dolara alıcı bulduğu son satış rekorunu geçti.

Panama Özel Kahve Birliği tarafından yapılan açıklamada, açık artırmada ikinci en yüksek fiyatın yaklaşık yarım kilosu bin 502 dolardan satılan 45 kilo civarındaki Geisha Avalanche of Flavors serisine ait olduğu bildirildi.

EN YÜKSEK FİYATA ÇIKTI

Panama Özel Kahve Birliği Başkanı Daniel Peterson, “2001 yılında bir pound (yaklaşık yarım kilo) kahvenin 480 dolara ulaşmasıyla başladık. Dün gece kahve en yüksek fiyata çıktı. (Kahve çiftliği) Nuguo’dan Natural Geisha Kahve, pound başına 2 bin 568 dolar satış fiyatına ulaştı. Bu bizi gururlandırdı. Bu, 20 yıldır büyüyen bir ürün. Süreç açısından çok büyük bir fark oluşturdu ve oluşturmaya da devam ediyor” dedi.
alıntı​

Kahveden soğutmaksa amaç, başarılı.....

yeter da anladık
yarım kilosu

Su kedi mi rakun mu ne idugu belirsiz bir hayvan var. Asian palm civet… Onun yiyip yiyip s.ctigi kahve mi bu :d

Kedi e esinden mi yapiyolarmis bunuda

Wikipedia yalancisiyim ben de Hatem :d

Kahveden soğutuyorsunuz ya zaten çok da içmezdik

Aa bi dk bu kahve o kahve degil :D Cok pahali gorunce o mu dediydim.Kopi Luwak benim dedigim

Insan oglunun yemeyecegi bok yok dedim simdi yazilanlari okuyunca

Oldurseler icmem. Diger kisimlari tamamen yok etmeyi de basaramamislardir kesin .p Sonra al basina belayi :D

hatem ve glu'nun kahve müzayedesi daha güzeldi...

Geri