Bu Kadınlar hayırdır?

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ya bu Kadınlar her şeyin içinden çıkıyorlar. Hangi spor kanalını açsam süslü püslü bi kadın spor sunuculuğu yapıyor. Ve üstüne futbol yorumluyor.

Siz ne anlıyorsunuz ya futboldan ? Bi burnunuzu sokmadığınız futbol kalmıştı.

Erkeklerin voleybol,kadınların ise futbol ile ilgilenmesi çok saçma!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çekemiyorsunuz kadınların sizlerin yapabildiği şeyleri yapsbilmelerine değil mi? :p
Siz de çocuk doğurun. Yarışalım. Şlkjlk

Hıncal Uluç'u yorum yaparken izlemektense, Hadise'nin maç yorumlarını izlemeyi tercih ederim. Aslında futboldan ben de pek anlamam. Bitmiş bir maçın nesini okadar tartışıyorlar onu da hiç anlayabilmiş değilim. Olan olmuş, kazanan kazanmış.

Bence de karı demeseydin iyi olurmuş zira forumun efendi isimleri arasındaydın Emre .

Ben de hangi kanalı açsam bana benzeyen bir erkek görüyorum , kaşlar alınmış, yüzünde benden fazla makyaj, giysiler rengarek, tokalarımız , takılarımız bile aynı nerdeyse. Terziye gidiyorum erkek, saçımı yaptırıcam erkek, hosteslik bile yapıyorlar. Benim için sorun mu ? Yoo değil tabi ki , bence senin için de sorun olmasın :) Ben yemek programında bir erkeği izlerken hiç rahatsız olmuyorum mesela , işini iyi yaptıktan sonra cinsiyetin ne önemi var?

gerçekten bir mucizeye ihtiyacı var bu adamın.

İvana sert TÜRKÇE konuşamıyor ama maşallah sunuculuk yapıyor neden acaba : ))

Aspor da vardı bi tane sarışın kıvırcık saçlı bugün gördüm trt ye transfer olmuş.

Kadınlar futboldan uzak dursun!

Yanımda otursun izlesin ama sürekli bu kim şu kim diye soru sorup durmasın. :tongue:

Hea, bi dil uzatmadığımız kadınların seçimleri vardı çok şükür bugünleri de gördük.

Şakaysa hiç komik değil, gerçekse çok komik.

Geri