Bu kadar fen matematik tarih öğretmeye gerek var mıydı?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Genel bilgi diye bir şey var. Bu yoksa gerizekalı oluyorsunuz.
Ve,
ilgi alanı dediğiniz ne ki? Erkek çocukların çoğu kızlar ile ilgilenir. Bu durumda öğretilebilecek tek konu Bioloji oluyor. Diğer öğretmenler hepsi şimdi işsiz mi kalsın?

Öğrenme motivasyonunuzun birileri işsiz kalmasın diye yükseklerde olması ne kadar güzel…. Ne kadar düşüncelisiniz….

Transhümanianimalizm diyebilir miyiz bu yeni olguya kamiL beY? Yoksa dünyayı yönetenler tek tür, tek ırk, tek millet mi diyör? Kafam çok karıştı....
Geçen gün bir arkadaşımızın yazısını okumuştum ismini hatırlayamıyorum şu anda. Kastedilen türde evrimin olmadığına dair O kadar mükemmel bir anlatım vardı ki artık bir şey demeye ihtiyaç duymuyorum. Bu konu benim için kapanmıştır. Ayrıca Üstadım öyle antin kuntin tanımlarla pek işim olmuyor dediğin yemeklerden sonra yeniyorsa denemek lazım Hahaha. Özellikle trans kısmı beni bayağı İrite ediyor.

Uykuya dalmadan önce anksiyete geçirmeli garanti tedavi yöntemi abi güzel düşünce.
Ya Hadi ben Climax değilim, tıptan anlamam. Kardeşim seninkisi çığır açtı yahu :) Yani yaptığın tanıma bakıyorum, içimden Ne oran var ne orantı diyorum hahaha.

Geri