Bu iki kahramanı yargılayanlar vatan hainleridir

Konu sahibi son olarak 800 gün önce görüldü
Bu iki kahramanı yargılayanlar vatan hainleridir. 523576 doz aşı olmayan da vatan hainidir. DSÖ ve UNICEF dostumuzdur.1686548674063.jpg

en çok sağlıkçılara üzüldüm
haftalarca belki aylarca sevdiklerinden uzak kaldılar
içlerinden ölenler oldu
sırf sen ölme diye

Korkmayan bir yerden nemalanmayan doktorlar korona sivilarindan dolayı kalbden gidenler çoğaldı diyordu . Türkiyede. Kanalların yüzde 90i akpli yetkililerden yüzde 10u.muhalefet partilerden emir alıyor .bağımsız medya yok

@glu, bilim sözde bilim komünistlerin kapitalistlerin faşistlerin sermaye babalarının tekeline girmiş. Aksi söyleyenlere yanlış diyenlere kapı dışarı ediyorlar . Bilim yok bilimsel var_. Aşı karsiti değilim .bilimin komünistlerin sosyalistlerin küreselci para babası sömürgecilerin carpirtmalarina ideolojilerine göre sekillendirmelerine karşıyım .

Senin şahsınla ilgili bir şey söylemiyorum. Sen öylesin veya değilsin bilemiyorum. Kaldı ki kimseye de iftira attığım yok. Bu kitlenin sosyal medya gönderileri ve diğer mecralardaki beyanları ışığında bu kesimin içinde kadın düşmanı olanların sayısı hiç azımsanmayacak kadar fazla.

@glu, bilim sözde bilim komünistlerin kapitalistlerin faşistlerin sermaye babalarının tekeline girmiş. Aksi söyleyenlere yanlış diyenlere kapı dışarı ediyorlar . Bilim yok bilimsel var_. Aşı karsiti değilim .bilimin komünistlerin sosyalistlerin küreselci para babası sömürgecilerin carpirtmalarina ideolojilerine göre sekillendirmelerine karşıyım .
Şu dünyayı 5 aile yönetiyor nevinden zırvaları bir kenara bırakalım. Böyle yapınca bu meselenin ciddiyetinin üstüne limon sıkılıyor.

İnsanların algılarıyla oynayıp yine aynı insanları istedikleri kaba sokmaya çalışan grupların varlığını inkar etmiyorum ki inkar edilemez bir gerçek bu. Bu durum sadece bilim ve teknoloji ile de sınırlı değil. Dinden siyasete kadar çok geniş bir yelpazede etki gösteriyor bu gruplar. Bunlarla senin yaptığın şekilde mücadele edemezsin ki edemiyorsun da. Sen böyle yaptıkça bir meczuptan farksız görüneceksin. Burada sen derken @Borsa yatırımcısı kimliğinden bahsetmiyorum, benimsediğin ideolojiyi ve ortaya koyduğun tutumu bir bütün olarak ele alıyorum. Bütün bunlara ek, senin savunduğun fikirleri de sana empoze eden yine aynı gruplar. Sen sanıyor musun ki o adamlar herhangi bir tarafı başıboş bırakıp senin kontrolsüz, serseri bir mayın gibi sağa sola saldırmana müsadece edecek?

Biri Pomak Bey’e duvarın yakıldığını, SSCB’nin 1991’de dağıldığını, olayım sosyalistler ile alakası olmadığını söylesin lütfen.

Adamlar Alman ekonomisine 10 milyar dolar para soktu. Hiçbir şey yapamazlar. Birkaç bin kişinin yan etkiden kaynaklı ölmesi de istatistik bilimine hizmet eder ancak.

10 milyar para mi soktu?
Onu nerden ögrendin ilahi.

Kârıymış gerçi, üstelik 2021 için, cirosu haliyle daha fazla.
Biontech, 35 milyar euro ile subvanse edildikten sonra.Aynen, kendi kâri.
Kârli olan alman ekonomisi degilmiş, değil mi?
@Ocean canim benim, ..sen düsünür iken, biz senin düsündügünü insa etmis, keyif sigaramizi yakmisizdir :p

Geri