Bu hayatta en nefret ettiğin insan tipi?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü

Bu hayatta en nefret ettiğin insan tipi?

• Durmadan kendini övenler

Kullanılan: 0 0.0%
  • Arkamdan konuşanlar

• Güzelliğimi kıskananlar

• Hedefi olmayanlar

• Diğer;

Kullanılan: 2 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
bir müddet sonra forumda laf sokmaya döner konu.

Onceden barindiriyordum nefret duygusunu kisilere yonelik, artik kalmadi. Huzurlu oldugunuzda, sevdikleriniz yaninizdaysa sizi yipratacak duygulardan daha cabuk kurtuluyorsunuz.

Her düşünceden / görüşten / inançtan insana tahammül edebilirim ancak yılışık insanlara tahammül edemiyorum, iğreniyorum. Kadın/erkek farketmeksizin öyle bir ortamdan ya uzaklaşırım yada uzaklaştırırım.

Nefret duymak/beslemek ağır olur.
*İnsanların açıklarını arayıp hassas ve zaafı olan yönlerinden vurmayı eğlence aracı olarak görenleri
*Samimiyeti suistimal edenleri
*Sürekli alaycı yaklaşım sergileyip çevresindekileri aşağı görüp kendisini bu şekilde var etmeye çalışanları, sevmiyorum.

Samimi görünmeye çalışıp aslında 1 gram bile samimilik barındırmayan içten pazarlıklı insanlar

Uzun uzun düşünüp elemem gerekecek adasdjkl
O değil de genelde herkes ne hali varsa görsüncüyüm insani durumlar dışında.
İnsanların seçimlerini,duruşlarını yargılayacak merci ben değilim.
Ha iş kişisel sınırlarıma,sevdiklerime,değerlerime musallat olmaya varırsa külahlar değişir tabi.

asalak tiplerden asla hoşlanmıyorum.

Kimseye karşı kin/nefret beslemem kolaylıkla, samimiyetsiz bulduklarım var sadece.
-Söze 'senin anlayacağın' şeklinde başlayanlardan
-Körü körüne yanlışlarını görmezden gelerek birine bağlananlardan
-Empati kur(a)mayan insanlardan.

Nefret demeyelim ama huyunu sevmedigim butun tipler en yakinim olmayi basariyor bu yuzdem buyuk konusmak istemiyorum insanlari oldugu gibi kabul ediyorum

Her düşünceden / görüşten / inançtan insana tahammül edebilirim ancak yılışık insanlara tahammül edemiyorum, iğreniyorum. Kadın/erkek farketmeksizin öyle bir ortamdan ya uzaklaşırım yada uzaklaştırırım.

Dile tercuman olmussunuz yine :pitre:

laftan anlamayangiller. Aynı şeyi 2 kez söylemekten nefret ederim

Olmadığı kişiliğe bürünüp fazla kasanlar,
Premium alıp az daha kasın :p

Yüzüne gülüp arkasından kuyunu kazanlar. ha birde hangi bayrağa selam verdiği belli olmayan insanlar.

Geri