-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o hareketten daha çok saçlarını kim daha çok dağınık yapabilir olmalıydıve bir bardak aysti....................
Ekli dosyayı görüntüle 109445
@Nef' yapamadı mesela.
becerixis olduğu için:::::::::::::
kesince çok genç ve çıtır oluyomuşum sefgilim kesme dedi kıskanmışHarbi neden abi?
şu sakallarını kes kardeşim ben sana aysti değil sarı kula alacam
sen zaten adminsin birader sen yapmaben yapıyom da fotoğraf çekip atamadım aşdfhkaidkhiafhk
Duhan yapabilir o zaman, dili papuç gibi maşallah jfkdjBunu ancak dili uzun olan biri yapabilir ödödöd
dili uzun derken mecazi sanırım.............Bunu ancak dili uzun olan biri yapabilir ödödöd
jahsjhsakh YABAMADIDuhan yapabilir o zaman, dili papuç gibi maşallah jfkdj
Harbi neden abi?
şu sakallarını kes kardeşim ben sana aysti değil sarı kula alacam
düzeltmeye çalıştıkça daha kötü oluyor some kıvırcık kafalı insan problemz..........o hareketten daha çok saçlarını kim daha çok dağınık yapabilir olmalıydı![]()
saçında yeterince nem yokkkkk :pdüzeltmeye çalıştıkça daha kötü oluyor some kıvırcık kafalı insan problemz..........
konu dilimin elastikliği yosicim saça çözüm bulamıyorum zaten varsa önerin deneyebilirim....saçında yeterince nem yokkkkk :p
asjkhdasldsajjdasdsd manyakDilimi ısırdım neden denedim onu da bilmiyorum )