Bu görüntü korkak bir toplumun eseri..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şu görüntü içimi parçaladı!!herkesi sus pus etmişler ve fetönün geçmiş taktikleri ile henüz suçu kesinleşmemiş insanları toplum önünde itibarını zedeleyip,çamur atmaları beni derinden öfkelendirdi..!bu adaletsizliğe karşı gelecek kimse kalmamış.herkes bana bir şey olmasın havasında..Geçmiş yıllarda Kürt partilerine bu tür suçlamalarla kayyum atayıp milletvekillerini hapse atanların yaptığı hukuksuzluklara hiç ses etmeyen aksine Keyf alanlar bugün ise dün o sustukları zulümlerin bedelini ödüyorlar..ister sevin ister sevmeyin haksızlık varsa bir yerde her daim karşı durmak gerek..Valla adam herkesi yargı eliyle susturdu,korkuttu ve böylece istediği her şeyi yapma şımarıklığını buluyor kendinde..Hele şu polisler yok mu her dönemin maşaları!fetöcü mesai arkadaşlarından ibrette almıyorlar,olurda ileride hükümet değişirse başımıza neler gelir diye dert etmiyorlar.hepsi aldığı emrin kazandığı paranın derdinde…Türkiye’de kimsenin yaptığı kimsenin yanına asla kar kalmamıştır.Bu kara bulutlar elbet bir gün dağılır.

Sakin ol kardesim. En azindan haberi paylassaydin. Neyse atiyorum buraya

Geri