-
-
-
-
-
|
| İşte gelinin yürek yakan hikayesi... |
|
| Nişanlısı Randy ile düğün fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaşan Debbie Gerlach binlerce kişinin yüreğini dağladı. |
|
| Debbie Gerlach, nişanlısını düğüne çok az bir süre kala motor kazasında kaybetti. Debbie, düğün fotoğraflarına nişanlısını photoshop yardımıyla ekletip öyle yayımladı. |
|
| Acılı gelin Debbie, fotoğraflarla ilgili bir de mektup paylaştı. |
|
| İşte herkesin içini acıtan gözyaşlarının sel olduğu o mektup: "Bugün hayatımın en güzel günü olması gerekiyordu. Bugün en iyi arkadaşımla evlendiğim gün olmalıydı. |
|
| Bugün, tüm ailemizin ve arkadaşlarımızın önünde Randy ve ben birbirimize olan sevgimizi bir kez daha ifade edecektik ve birbirimize ömür boyu birliktelik sözü verecektik. |
|
| Bugün onun eşi olacak, bayan Zimmerman olacaktım. Ancak onu talihsiz bir kazada kaybettim. Yalnız uyandım. Bugün hayatımın aşkıyla evlenemeyeceğim. |
|
| Ama her şeye rağmen gelinliğimi giydim, hayallerimi süsleyen insanla fotoğraflarda da olsa son kez yanyana olmak istedim. |
|
| Bu yazıyı okuyan herkese seslenmek istiyorum. Lütfen, özellikle motosiklet sürücüleri daha dikkat etmeli. Dur tabelalarına uyun, dikkatli olun. Debbie, son sözünü ise, "Sonsuza dek her zaman, söz verdik" cümlesiyle noktaladı. |
|
| Sosyal medya kullanıcıları ise Debbi'ye destek mesajları ile duygularını iletti. |
|
| Kullanıcılar gözyaşlarını tutamadıklarını aşırı derecede üzgün olduklarını belirttiler. |