Bu Fotoğrafta Bir Tecavüz Mağduru Var!

Konu sahibi son olarak 1275 gün önce görüldü

tumblr_mucpfwBhoP1rcpk0vo1_1280.jpg

Fotoğraftaki, Endonezya’da fahişe olarak kullanılan ve her gün tecavüz edilen dişi orangutanlardan biri...

Evet, yanlış okumadınız. Endonezya’da orangutanlar insanların seks düşkünlükleri için tecavüz edilmek üzere satılıyorlar!

İnsanın sadece kendi rahatı için katlettiği yaşam alanları yetmezmiş gibi, türümüz daha da ileri gitmekten çekinmeyerek cinsel dürtülerini bastıramayıp (ve görüldüğü kadarıyla kendi türünden dişileri etkilemeyi başarabilecek düzeyde de olamayıp), farklı türlere vahşice tecavüz etmekte ve hatta bu süreçten para bile kazanmakta, "Hayvan Fahişeliği" gibi bir terime can vermektedir. Bu, türümüz için akıl almaz derecede aşağılayıcı olduğu gibi, aynı zamanda insan zekasının hiç de abartılacak bir yanı olmadığını net bir şekilde gözler önüne seren, acınası bir acizliktir.

Bu konuda birçok hayvansever kuruluşun girişimleri olmuştur, ancak henüz tam bir başarıya ulaşılabilmiş değildir. Endonezya ve Malezya’ya özgü türler olan orangutanlar, günümüzde halen tecavüze uğramakta ve parayla satılmaktadırlar...

tecav%C3%BCz-%C3%B6rdek.jpg

BAUAw_DCEAE-CrW.jpg:large

yAGnb9.jpg

Şöyle bir bakarsanız 3. Dünya ülkeleri genelde Müslüman nüfusu yoğun ülkelerdir. Endonezya da bildiğim kadarı ile en kalabalık Müslüman nüfusuna sahip ülke ya da ülkelerden biridir. Ekonomik açıdan ve ülkede ki okur-yazar açısından bakacak olursanız bir 3. Dünya ülkesi olarak görmeyebilirsiniz.

Yukarıda bahsi geçen konuyu varın şimdi siz düşünün. Dünyanın en kalabalık Müslüman nüfusuna sahip dini İslamiyet olan bir ülke.

Sizce bu cehaletin, insanlık dışı durumun, bu çivisi çıkmış cinsel dürtüleri bu şekilde dizginlemenin sebebi ne olabilir ?

bunları yapanların islamiyetle bi ilgisi yok, zina haram diyen adam orangutan mı skecek
islamiyete laf atmayın

Daha öncede okumuştum.Bildiğim kadarı ile orada Devlet eliyle yapılıyor bu ( umarım yanılıyorumdur ). Şahıs ya da yasa dışı illegal örgütler falan değil. Dini İslamiyet olan bir ülkenin Cinsel açlığın giderilmesi için uyguladığı bir metot. Daha acı olan da bu zaten.

İğrenç ne biçm yaratıksınız ya yazık hayvana :(

Allah bildiği gibi yapsın bunları

Bu kadar insanlıktan çıkmış olamayız ya rezillik başka birşey değil allahım ıslah etsin bu yaratıkları

Lan ne mal adamsınız olayı nereye bağlamışsınız cahillik ve sapkınlık işte

Bi insan olarak yaratılan kişi nasıl böyle iğrenç bir şeyin peşinde koşar ve yapar..Cezalarını da yaptıkları şekilde çekerler umarım

İnsanlık iyi bir şey değil.
Nerede insan var orada kötülük var.

Insan olmak mi, yoksa hayvan olmak mi zor?
:umursama:

Akıl (K) :T:

Müslümanlıkla ne alakası var bu durumun bunu anlamıyorum? Her Müslümanım diyen insan gerçek Müslüman mı oluyor? Geçen senede Türkiye'de köpekle ilişkiye giren bir adam vardı. Bu sapkınlıktır başka bir şey değildir. Müslümanlığı böyle iğrenç düşüncelerinizle ezdirmeye hiç niyetimiz yok kusura bakmayın!!

İnsanın niyeti neyse o olur. Müslümanlık güzel bir şeydir ama herkes Müslüman olmuyor. Ya da Müslümandır diye günah işlemeyecek diye bir kuralda yok. Ben insanların ne yaptığına bakmam. Ben Allah'ın kurallarına, yasaklarına bakarım. Sapkınlığı yasaklayan bir din de insanlar hayvanlaşıyorsa İslamın suçu ne ?

Akıl (K) :T:

Müslümanlıkla ne alakası var bu durumun bunu anlamıyorum? Her Müslümanım diyen insan gerçek Müslüman mı oluyor? Geçen senede Türkiye'de köpekle ilişkiye giren bir adam vardı. Bu sapkınlıktır başka bir şey değildir. Müslümanlığı böyle iğrenç düşüncelerinizle ezdirmeye hiç niyetimiz yok kusura bakmayın!!

İnsanın niyeti neyse o olur. Müslümanlık güzel bir şeydir ama herkes Müslüman olmuyor. Ya da Müslümandır diye günah işlemeyecek diye bir kuralda yok. Ben insanların ne yaptığına bakmam. Ben Allah'ın kurallarına, yasaklarına bakarım. Sapkınlığı yasaklayan bir din de insanlar hayvanlaşıyorsa İslamın suçu ne ?

adam bütün müslümanlar yapıo dememiş müslüman ülkelerdeki sapık yönlendirmeleri dile getirmiş endonezyayıda örnek göstermiş şunu dememiş mesela

BÜTÜN MÜSLÜMANLAR HAYVANLARLA İLİŞKİYE GİRER TÜM İSLAM ÜLKELERİ HEMDE

dememiş ve maalesef müslüman ülkelerinde genelde bu tarz olaylar yaşanmakta hemde bazı dürtüleri durdurma bahanesi altında bak tekrar ediyorum yanlış anlama yine

BÜTÜN MÜSLÜMANLARI VE MÜSLÜMANLIK KASTEDİLMİOR "MÜSLÜMAN ADI ALTINDA SAPIK VE YANLIŞ MÜSLÜMANIM" DİĞEN "BAZI İSLAM ÜLKELERİ" VE BAZI "SÖZDE MÜSLÜMANLAR KASTEDİLİYOR.

onun dışında afrika ve çindede hayvanfaişeliği mevcut hatta nekrozoofili ticareti bile var çinde

adam bütün müslümanlar yapıo dememiş müslüman ülkelerdeki sapık yönlendirmeleri dile getirmiş endonezyayıda örnek göstermiş şunu dememiş mesela

BÜTÜN MÜSLÜMANLAR HAYVANLARLA İLİŞKİYE GİRER TÜM İSLAM ÜLKELERİ HEMDE

dememiş ve maalesef müslüman ülkelerinde genelde bu tarz olaylar yaşanmakta hemde bazı dürtüleri durdurma bahanesi altında bak tekrar ediyorum yanlış anlama yine

BÜTÜN MÜSLÜMANLARI VE MÜSLÜMANLIK KASTEDİLMİOR "MÜSLÜMAN ADI ALTINDA SAPIK VE YANLIŞ MÜSLÜMANIM" DİĞEN "BAZI İSLAM ÜLKELERİ" VE BAZI "SÖZDE MÜSLÜMANLAR KASTEDİLİYOR.

onun dışında afrika ve çindede hayvanfaişeliği mevcut hatta nekrozoofili ticareti bile var çinde

Ne olursa olsun bu tarz konularda ''MÜSLÜMAN BİR YER'' diye bakılmamalı. Bu ayrı bir tartışmaya girer.

Ne olursa olsun bu tarz konularda ''MÜSLÜMAN BİR YER'' diye bakılmamalı. Bu ayrı bir tartışmaya girer.

yahu adam ek bir bilgi olarak sölemiş ya o cümleyi kullanmasa bile kimse bilmiomu oranın müslüman bir ülke oldunu abicim gözünü seviyim yaw (: peki kimseyi kırmadan nasıl değine bilir konuya acaba ? adam müslüman bir ülkede böle sapıkça bir cinselarzubastırım sistemi varı nasıl anlatabilir hiç bir kimse KIZMADAN örnek vericek mesela diğelim onunda hakkı sonuçta örnek vermek

yahu adam ek bir bilgi olarak sölemiş ya o cümleyi kullanmasa bile kimse bilmiomu oranın müslüman bir ülke oldunu abicim gözünü seviyim yaw (: peki kimseyi kırmadan nasıl değine bilir konuya acaba ? adam müslüman bir ülkede böle sapıkça bir cinselarzubastırım sistemi varı nasıl anlatabilir hiç bir kimse KIZMADAN örnek vericek mesela diğelim onunda hakkı sonuçta örnek vermek

Peki öyle diyorsan öyle olsun. (:

islamiyet ile bir ilgisi yok bunun arkadaslar. Tecavuzun dini olmaz, dunya uzerindeki tecavuz haritasina bakinca Afrika 1. sirayi aliyor. Cok begendigimiz gelismis ulke dedigimiz isvicre 2.ci sirayi aliyor. Turk kaynaklarina bakinca sirf islami karalamak adina sadece islam ulkeleri gundeme geliyor. Oysa Hollanda ve Ingiltere gibi ulkeler cocuk tecavuzleriyle bas edemiyor.

kessinler abi erkekliklerini üreyemesin bu şeref yoksunu insan kılıklı yaratıklar.

yaradılmış varlıklar arasında en zayıf en adi yaratıklar insanlar zaten neyi tartışıyoruz ki?
bizi onlardan farklı kılan sadece fikrimizin olması yoksa akıl her yaratıkta var
fikrimizin oluşu da bizi onlardan daha iyi bir varlık yapmıyor tam tersi bel altına çalıştırdıgımız için en aşağılığı bizleriz

Geri