Bu forumun sâhibi olsanız ilk yapacağınız iş ne olurdu?

Konu sahibi son olarak 1021 gün önce görüldü
Ben de şuan yönetimin yaptığı gibi rankları düzenlerdim. Sonra bir kaç teknik düzenleme işini yapardım.

Sonra güzel, akla yatkın ve gâyet anlaşılır bir şekilde görev paylaşımı, yönetim kadrosu oluşturur ve bunu bir başlık açarak rank rank sorumlulukları ile birlikte forum sâkinlerine duyururdum.

Her nicki siyah yapar sadece yönetimdekileri bir renk yapardım. Ben olsam tabi =)

• Beğen
Tepkiler: 0
herkese ban yetkisi verip bir tek kendimi banlanmaz yapardım. sonra sigarami yakip forum icerisinde duyulacak şekil de şu parçayı çalardım;

şu şekil de içecek bir şeyler alıp ekranın başına geçerdim;
giphy.gif

erkeklere özelden süpriz olarak FHM dergisinin o sene ki en çok satış yapan mecmualarını yollardım.
sonra toplu bir şekil de forumu sonsuza dek kapaya basıp yatardım.

• Kahkaha
beş artı bir.... kümes yapardım kendime ve arkadaşlarıma... sonra yumurtlamayanları banlardım!!!......

bu rank meselesi gereksiz üst geçitler gibi bir olay gerçekten. bir de çok mesajlı kullanıcılara çeşitli hak ve imtiyazlar tanındığını duydum. bu da adil değil, ne yapalım illa oyunlarda mesaj mı kasalım. varsa bir hak herkese tanınsın. ortam herkes için ideal ve kullanılabilir hale getirilsin.
ama öncesinde şu forumun ağırlığını bi üzerinden atın, bir post yazıp göndermek için on kere basıyoruz

Ilk once forum duzenli bi sekilde acilsin gerisini yazarim
Adamlar sattı 1000 avro bile etmeyecek paraya, alsaydın ya. Ah bu gurbetçiler var ya :) senden de güzel forum sahibi olurdu ha Sezen.

Telegramda gruplar satılınca genelde alan kişi grubu idare etmeden kapatır ve herkese ban atar, nedensizce aklıma geldi.

Adamlar sattı 1000 avro bile etmeyecek paraya, alsaydın ya. Ah bu gurbetçiler var ya :) senden de güzel forum sahibi olurdu ha Sezen.
Valla bilseydim o paraya alirdimm gercekden. Forum devir edildiginden beri foruma 50 saatde giris yapiyorum. Hemen donuyor. Kapatip yine girmem lazim sonra yine donuyor ve bidaha girmiyirum

@oMeN artik su sorunu hal etsenizmi

Ben dahil herkes kayıtlı üye olurdu.
Yetkileri ranka değil, nicke eklerdim.

forumun adini forumsal yapardim

• Kalp Gözler
İşe yaramadığını düşündüğüm yetkilileri -durumlarına göre- Emektar yapardım.

bir kısım üyeleri komple banlar sonra yeni üye olmayı kapatırdım, belirli bir seviyenin üzeri insanlar kalsın kendi aramızda takılalım şeklinde devam ederdim.

Ne meraklıymışsınız site sahibi olmaya yaa.D

ibrahimle forum için görüşürken.
jujuyu banlamamasi kaydıyla forumu alabileceğimi söylemiştim.
jujuya özel kod yazıp her gün 23:00 de forum banini açıp, aynı gece 00:00 da banlayacak bir sistem yapacaktım.
ama juju için bile fiyat çok geldi

Geri