Bu Forumda . . .

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forumda geçen delidolu günlerimi özledim her sabah profilimde günaydın mesajları özledim Hırs yapıp konu delisi olmayı özledim yalan yanlış kötü konu açtığımda adminlerin bana o tatlı kızmalarını özledim Bakın bu yazdıklarım bi ders olsun size asla bi insanın güvenini kaybetmeyin gün gelir ev gibi gördüğün yerde yapa yanlız kalırsın .
-

Onurcan .

Alla Alla konuş adminlerinle sen ufaksın daha uzatmaz benim bildiğim bahane yöneticileri...

Sonya özele gel anlatayım sana durumu @Başak Haklılar bişe demiyorum

bende eminim haklı olduklarına çnk hepsini çok iyi tanıyorum ve durduk yere kızmazlar ama hepsinin hatta hepimizin kardeşi yaşındasın böyle şeyler olabilir zaman herşeyin ilacıdır :cici: üzme kendini eminim düzelir :cici:

Onurcan burası sanal ki adminlere ne suç atıyorsun ki onlarla alakası yoktur. Onlar mı diyor ki onurcanla konuşmayın :) Hem benlede konuşmayan olmadı eskileri bırak yeni arkadaş bul en güzeli o :)

Perii ben ama eskiyi çok özledim napıcaz ?

Şu avatarını değiş yaşınıda gizle her konuya katıl :9 Senin yaşını küçük görüp konuşmuyolar bence :D Birazda sabret güzel konular aç ve güzel yorumlar yap tartışma konularına jkatıl mesala :)

onurcan beni yanlış anlama ama bişeyleri bilmiyorsa insanlar demekki bilinmemesi gerek bu konuyu açman insanlara deşifre etmen veya boş meraklardan ve dikkat çekmenden başka bi işe yaramaz ve tanıdığım kadarı ile bizim yönetim buna daha çok bozulur :)

Walla ne diyim bilmem ki kardeşim bende çoğu şeyi özledim ama geri gelmiyor işte bazı şeyler ama gelmiyor diye oturuğp ağlıyacak degilimde :D

Eskiler eskide kalır zamanla,forumda bi' çok kişi var herkes birbiri ile iyi anlaşmalı diye bi' fikir olamaz,olur böyle tatsızlıklar sıkma canını.

Aha bende banlandım sizin gibi olmadım yahu :D Hala eski forum değişen birşey yok :) Bazı arkadaşlarımız forumdan gitti yada daha az duruyolar ama yerine hep başkaları geldi :) Yenilerle kaynaşın..

Aha bende banlandım sizin gibi olmadım yahu :D Hala eski forum değişen birşey yok :) Bazı arkadaşlarımız forumdan gitti yada daha az duruyolar ama yerine hep başkaları geldi :) Yenilerle kaynaşın..

Ne gava atıyon bende banladım ama bırakmadım forumu benden öyle kurtuluş yok kolay kolay hatta h,ç yok ben var oldukça burada olacağım :D:D

Ne gava atıyon bende banladım ama bırakmadım forumu benden öyle kurtuluş yok kolay kolay hatta h,ç yok ben var oldukça burada olacağım :D:D

Nyese ya bu arada son samurayı izliyorum sende izle :D Neyse susalım zayten yorumlarımı siliyolar :) daha yazma :)

Nyese ya bu arada son samurayı izliyorum sende izle :D Neyse susalım zayten yorumlarımı siliyolar :) daha yazma :)

Niye siliyolar düzgün mesaj atmıyon mu :D Bu günlük film kotam doldu o filmide izlemistim biraz sanki :D Yazma ha yazarsan kendimi tutamam bende yazarım sonra :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri