Bu Filmi Bilen Var mı ?

Konu sahibi son olarak 1052 gün önce görüldü
Kesin bi vize sorunu var ortada. Yetkili birileri geldi çünkü ellerinde dosyalar falan.. Kadın ya Kanadalı ya da başka bi ülkeden işte :honk: şehir olarak çalıştıkları şirket büyük kalabalık bir şehirdeydi. Kız yolun ortasında diz çöküp evlenme teklif etti çocuk hatta ayağa kalkmasına bile yardım etmedi kız o saracak etekle sanatsal bir edayla ayağa kalktı :honk:
Çok merak ediyorum bu filmin adı ne :honk:
Koca forumda kimse beni sevmiyor :( kimse beyin fırtınası yapmaya gelmiyor :( kimse beni istemiyor :(

Tamam şimdi araştırmalarım bu yönden olacak kerom.. (:

seni sevmeyen ölsün :kiss:

Tamam şimdi araştırmalarım bu yönden olacak kerom.. (:

seni sevmeyen ölsün :kiss:

Tamam gel bulundu artık :srl:

ABD'de kalmak için vizesi biten başarılı bir kitap editörü olan Margaret(Sandra Bullock) , memleketi Kanada'ya sınırdışı edilmemek ve ABD'de kalabilmek için yıllardır yanında çalışan, hor görüp rahatsız ettiği erkek asistanını Andrew'i (Ryan Reynolds) kendisiyle evlenmeye zorluyor.
Damadın ailesi ile tanışmak için Alaska'ya gittiklerinde, bu sahte evliliğin açığa çıkmaması için verdiği çabalar, Margaret'in bu tuhaf aileyle yaşadığı komik olaylar ile birleşiyor. Başrollerini romatik-komedi filmleriyle tanıdğımız Sandra Bullock ve son yıllarda başarılı yapımlarda boy gösteren Ryan Reynolds'un oynadığı film, sahte evlilik konusunu işleyen klasik filmleri aratmayacak cinsten.

Kanadalı dedim ama ben başta, hissettim :honk:

Tamam gel bulundu artık :srl:

ABD'de kalmak için vizesi biten başarılı bir kitap editörü olan Margaret(Sandra Bullock) , memleketi Kanada'ya sınırdışı edilmemek ve ABD'de kalabilmek için yıllardır yanında çalışan, hor görüp rahatsız ettiği erkek asistanını Andrew'i (Ryan Reynolds) kendisiyle evlenmeye zorluyor.
Damadın ailesi ile tanışmak için Alaska'ya gittiklerinde, bu sahte evliliğin açığa çıkmaması için verdiği çabalar, Margaret'in bu tuhaf aileyle yaşadığı komik olaylar ile birleşiyor. Başrollerini romatik-komedi filmleriyle tanıdğımız Sandra Bullock ve son yıllarda başarılı yapımlarda boy gösteren Ryan Reynolds'un oynadığı film, sahte evlilik konusunu işleyen klasik filmleri aratmayacak cinsten.

Kanadalı dedim ama ben başta, hissettim :honk:
Hadi gözün aydın kerocezim..:srl:
evet doğru his etmişsin,iyi gözlemlemişsin doğru tahminlerde bulundun :D
ama nede olsa koçsun bee :D

Hadi gözün aydın kerocezim..:srl:
evet doğru his etmişsin,iyi gözlemlemişsin doğru tahminlerde bulundun :D
ama nede olsa koçsun bee :D

O değil de Sandra Bullock en sevdiğim romantik komedi olan 'while you were sleeping'te de oynuyordu. O daha eski bir film demek ki çıkartamadım. Aslında oradan bulunabilirdi kadını hatırlasaydım :honk: neyse nasip böyleymiş, izle bak sessiz hali bile eğlenceliydi :p

O değil de Sandra Bullock en sevdiğim romantik komedi olan 'while you were sleeping'te de oynuyordu. O daha eski bir film demek ki çıkartamadım. Aslında oradan bulunabilirdi kadını hatırlasaydım :honk: neyse nasip böyleymiş, izle bak sessiz hali bile eğlenceliydi :p
Evet ya Sandra Bullock deseydin belki daha hızlı bi şekilde bulunurdu,he demek tanıyamadın,olsun Sonsuz buldu ya sağolsun bulamasaydım kahrolurdum bende :/
Bende izlicem severim Sandracımı :p

Evet ya Sandra Bullock deseydin belki daha hızlı bi şekilde bulunurdu,he demek tanıyamadın,olsun Sonsuz buldu ya sağolsun bulamasaydım kahrolurdum bende :/
Bende izlicem severim Sandracımı :p

Isim hafızam yok benim pek görsel olarak da şettirememişim :honk:
Izle izle hatta sen uyurken'i de izle. Sıkıcı biraz ama güzel film hikayesi çok hoşuma gitmişti :D

Isim hafızam yok benim pek görsel olarak da şettirememişim :honk:
Izle izle hatta sen uyurken'i de izle. Sıkıcı biraz ama güzel film hikayesi çok hoşuma gitmişti :D
Çok sıkıcı ama izle diyor asdfghjhjhhjj :d izlicem bak çok merak ettim şimdi:D

Kimse de demiyor nasıl buldun diye :D
Tam sorcaktım sen şettin:D
O yolculukta ekranını izlediğin bendim :pat:
Hahaaaaytt kerocezim Sonsuzmuş ya o hani bana geçen demiştin ya yanımda geçen biri oturuyordu hem keldi hem göbekliydi göbeği ön koltuğa değiyordu Sonsuz yani acayip karizmatikmişsin :D

O yolculukta ekranını izlediğin bendim :pat:

Kızdın mı :dyg:

Çok sıkıcı ama izle diyor asdfghjhjhhjj :d izlicem bak çok merak ettim şimdi:D

Tam sorcaktım sen şettin:D

Hahaaaaytt kerocezim Sonsuzmuş ya o hani bana geçen demiştin ya yanımda geçen biri oturuyordu hem keldi hem göbekliydi göbeği ön koltuğa değiyordu Sonsuz yani acayip karizmatikmişsin :D

Yanımda değildi nan sol çaprazımda :p

Sonya git burdan :D keroLayn güzel anlatmış film en romantik filmler listesinde birazda şans ile buldum :D
hem nolmuş adamın saçı az ve biraz göbeği varsa :hih:

Vay arkadaş adam bulmuş :honk:
Ama ben de güzel anlatmışım şimdi hakkımı yemeyin ay yerim ben beni :srl:

@Sonya git burdan :D @keroLayn güzel anlatmış film en romantik filmler listesinde birazda şans ile buldum :D
hem nolmuş adamın saçı az ve biraz göbeği varsa :hih:
Gittim:hih: Neyi nasıl ve nerede aricanıda çok iyi bilmek lazım akıllı adam vesselam
innocent.gif

Yok bişey, yok bişey demedim şeyy kem küm:dyg: kero hep senin yüzünden:hih:

Nan Times meydanında yürüyen mankenin ayakkabısının topuğu kırılsa benden bileceksiniz ha :honk:

Nan Times meydanında yürüyen mankenin ayakkabısının topuğu kırılsa benden bileceksiniz ha :honk:
Başın çok büyük yamuk suratım ben napiym,hangi taşı kaldırsak bi keroccan çıkıyor nedek şimdi:D:D:D Ama iyi oldu bu ya gülüştük sayende işte:kiss:

Başın çok büyük yamuk suratım ben napiym,hangi taşı kaldırsak bi keroccan çıkıyor nedek şimdi:D:D:D Ama iyi oldu bu ya gülüştük sayende işte:kiss:

Nan ben ve dertlerim de olmasa gidip forum oyunu neym oynayacaksınız :gtr:

Her neyse. Bugünlük de bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunmaktayız :dyg:
Bir başka 'derdim var' konusunda görüşmek üzere iyi geceler sayın takipçilerim, şimdilik hoşça kalın esen kalın bizle kalın :sleep:

Her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa :honk:

Nan ben ve dertlerim de olmasa gidip forum oyunu neym oynayacaksınız :gtr:

Her neyse. Bugünlük de bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunmaktayız :dyg:
Bir başka 'derdim var' konusunda görüşmek üzere iyi geceler sayın takipçilerim, şimdilik hoşça kalın esen kalın bizle kalın :sleep:

Her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa :honk:
He ya aynen seninde bu dertlerin olmasa napcaz kerocan :D amaaa derdin varmış yahu dertbabası olmuş sanki mübarek:D
Ola sonunu çok güzel yine kero diliğle güzel bağladın he helal ola sana:D
Ya Emreye söyliyekde sana takip sistemi ayarı yapsın sana ulaşılması daha kolay olsun,hani gün geçtikce hayran takipcilerinde olucaktr eminim:p

Geri