Bu Filmden Korkmayana 10 Bin Dolar Ödül!

• Kullanıcı Kinyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
Konu sahibi son olarak 4142 gün önce görüldü
Dabbe gerçek zaten. Ve gerçek hayatlardan alıntı. Ama illa ki abartı olacaktır filmlerde. Ve dabbenin 1. Filmi çekildikten sonra , fotoğraf çekimin de , fotoğrafta olmayan birinin siması çıkmıştı ve uzun sure dabbe film mi çekilmemişti.

Cinlerle alay etmek ve sürekli isimlerini kullanırsanız gelirler.

Dabbe gerçek zaten. Ve gerçek hayatlardan alıntı. Ama illa ki abartı olacaktır filmlerde. Ve dabbenin 1. Filmi çekildikten sonra , fotoğraf çekimin de , fotoğrafta olmayan birinin siması çıkmıştı ve uzun sure dabbe film mi çekilmemişti.

Cinlerle alay etmek ve sürekli isimlerini kullanırsanız gelirler.

gelsinler yahuu oyun yaparıım onlara :p

He geldiği zaman da böyle oyun oynayalım dersiniz :d

'Özel ortamda' diyor.
Korkmanız için her bi boku ayarlıcaz yani hacılar,rahat olun,bu kadar para harcadığım filmden korkmadılar dedirtmem ; diyor yani.

gece canım sıkılıyo izlicek dizi film kalmadı oturur tavla atarız :zuha:
istediklerini yapsınlar bizler onlardan üstün yaratılmışız ve çoğu şey bu dizi filmlerde anlatıldığı gibide değil işte o yüzden bunlardan korkmam haa gelirsede geldi gibi gidiyo zaten :zuha:

gece canım sıkılıyo izlicek dizi film kalmadı oturur tavla atarız :zuha:
istediklerini yapsınlar bizler onlardan üstün yaratılmışız ve çoğu şey bu dizi filmlerde anlatıldığı gibide değil işte o yüzden bunlardan korkmam haa gelirsede geldi gibi gidiyo zaten :zuha:

bende 8 tane var zaten onlardan :D

O değil de kedi var yanımda, hani kediler hassastır ya böyle şeylere, uyuttum miniği öyle izledim fragmanı.:D Ben korkunca abuk subuk tepki verir, sonra rezil olurum.:D

Geri