Bu evlilikteki amaç ne?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Doğuştan sakatlığı olan bu bireyle evlenen zatın nasıl bir mantalitesi olabilir.bu tür evlilikler bizim bölgelerde çok şahit olmuştum..çocuğu ruh hastası,şizofren yada doğuştan sakat evlenmesine göz yumuyorlardı.onlara göre evlenince soylarını devam ettirecek yada düzelecekti.çoğu kendi çocuklarının problemini söylemiyordu bile,benim hala kızımı biri geldi istemeye ..hepimiz böyle otururken çocuk havale krizine girdi.allahtan evlilik olmadı..birde bunlardan doğacak çocuklar var onların hayatını düşünen yok.20 yıl emek verip büyüttüğün çocuğu tek seferde bir dengesizle evlendirmek nedir..D8EB1AD5-2C1E-4224-89EC-95489EF8CABC.jpeg211F1DB1-3D3D-471E-A97E-149940D8CD0A.jpeg7F72B57B-B24B-4A05-8228-22F9EB7B48E9.jpeg

Bakis acini anliyorum ama suda bi gercek yabani. Bazi engeli olan insanlar evlenemezmi? Akli dengesi yerinde olmiyan yada autism hastasi olan birini evlendirmek en buyuk sacmalik zulum Evet

Ama, yuzunde yada vucudunda deformasyon varsa etc.. bunda bi sorun goremiyorum ben.

Bakis acini anliyorum ama suda bi gercek yabani. Bazi engeli olan insanlar evlenemezmi? Akli dengesi yerinde olmiyan yada autism hastasi olan birini evlendirmek en buyuk sacmalik zulum Evet

Ama, yuzunde yada vucudunda deformasyon varsa etc.. bunda bi sorun goremiyorum ben.
Ya çocuklarıda sakat doğarsa onuda düşünmek lazım.evliliği sağlıklı insanlar daha zor yürütürken doğuştan sorunları olanların evlenmesi sıkıntılı.

umarim ne yaptiklarini biliyorlardir. yani 30 yasinda kizin 70 yasinda yasli adamla parasi icin evlenmeye hakki var ise bu insanlara cok gormuyorum. ama umarim ne yaptiklarini biliyorlardir. umarim mutlu olurlar.

Surrogate "terapistler" var.
Ilk duydugum da,pek anlamlandiramamistim ki halen garipsiyorum.
Bu damat adayin da belki böyle bir icgüdü vardir.Belki de fetiş.Cünki cok tartismali bir "terapi" sekli.....!
Hem bu hanim engelli mi gercekten ya da sadece asimetrik yüz hatlarina mi sahip?

Bu damat adayin da belki böyle bir icgüdü vardir.Belki de fetiş.Cünki cok tartismali bir "terapi" sekli.....!
Hem bu hanim engelli mi gercekten ya da sadece asimetrik yüz hatlarina mi sahip?
dwarf degil ama bu kadin engel mevzusunu ben de anlamadim

Erkekten anlıyorsun ya o kısmı yetiyor bize.

İlgili yasaya göre izin verilmiş olabilir mi
Heyetten sağlık raporundan onay verilmediği müddetçe evlenemez diye biliyorum
benim de kuzenim var 18ine yeni girdi evlenmek istediğini söylüyor ama zihinsel engeli %60
okul öncesi çocukları gibi davranıyor ve düşünüyor
evlenebileceğini düşünmüyoruz
yine bir kız daha vardı zihinsel engeli olmayan göz kayması olan tabi bu göz kaymasının neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum, o evlendi ve şu anda da bebeği var sağlıklı
gibi gibi ..

Ne diyelim Allah Mesut bahtiyar etsin..
196628A8-F8B5-446D-96A4-BC2A3CBAEAF1.jpeg

Yat kardeşim benim kafa Suriye gibi karma karışık

çoğu fışkırdığından evlenmiyor
fazla şeyetmeyin

Sadece zihinsel engellilerin evlenmesinde hukuki sakıncalar olabiliyor. Belli bir yüzdenin üzerinde ise ayırt etme gücü sorun yaratacağından ötürü evlenmesine izin verilmiyor. Fiziksel engelde herhangi bir engel yok bildiğim kadarıyla.

Geri