Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ekonomide arkadaşlarınıza yemek ısmarlayabiliyor musunuz?
yemek ısmarlama konusunda matematik yapacak kadar kulağımızın arkasına girilmedi henüz. kısmetse reisin türk halkı için 2023 sonrası planlarında var bu.
Davet eden öder.
Ama birisi benim hesabımı öderse, mutlaka karşılığını veririm, gözüme uyku girmez :d
Öyle erkek arkadaşım olursa da kırmam kabul ederim ama karşılığında hep hediye falan aldım. Kabul etmemek daha kabaca bence.
Ayrıca et varken sebze işine baksın.. ocakbaşı keyfi yapmak varken..ne bileyim...
En sevdiğim jestim birine yemek ismarlamak galiba, yedirmek içirmek... Aynı şekilde birinin bana yemek ısmarlamasi da çok sıcak gelir.
Samimi bi şefkat içermiyor mu sizce de? Bu egoyu alt eden bir şey cunku ilkel benligimizde, atalarımızdan gelen yemeğini paylaşmama,yemek için savaşma ve hayatta kalma kodlari mevcut. Bunu kıran davranışlar çoğu insana sıcak geliyordur."Ayni kaptan yemek " gibi tabirler de var sonuçta.
Ben cok comertim bu konularda, davet etmeyi de hesap odemeyi de severim. Ama bir arkadasim var, kiz hep baskasina yikmaya calisiyor hesabi. Mesela artik onunla hic bu muhabbetlerin icinde olmamaya calisiyorum, soguyorum da. Dunyanin en uyanik insani kendisiymis gibi davranan, cimri kisilere tahammul edemiyorum.
TÜRKLERİN geleneğidir yemek ikramı.
Her gelen misafire önce "Aç mısın? " diye sorulur. Yedirin arkadaşlar.
İnanın bunun mükafatını mutlaka görürsünüz. Hem bu dünyada hem ahirette...