Bu ekonomide arkadaşlarınıza yemek ısmarlayabiliyor musunuz?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 597 gün önce görüldü
vejetaryen ne ya.
senin ataların mamut avlayarak hayatta kaldı.
Ama ben bunu kaç kere söyleyeceğim ben minikken danayı önce sevdirip sonra gözümün önünde cinayet işlemişler travmam var diyorum :(

Ama ben bunu kaç kere söyleyeceğim ben minikken danayı önce sevdirip sonra gözümün önünde cinayet işlemişler travmam var diyorum :(
bak kesmişler de demiyor
baya cinayet oldufuna da ikna.
profesyonel vejetaryen bu

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Vegan değilim Vejeyim sadece vegan olsam durumum vahimdi Sjsjssj

Ramiz dayı boşuna dememiş herkes öldürür sevdiğini diye...

İnekle aşk yaşayan mı vardı?

• Kahkaha
Tepkiler: ne
elim fazlasıyla açıktır bu konuda, cebimdeki paranın hesabını tutmam. öğrenciyken de ısmarlardım şimdi de yaparım. kendimle ilgili sevdiğim şeylerden biri. cimri insana da tahammül edemem asla.

Bu aralar aşırı cimriyim ahaha arkadaşlarım sen borca girdikten sonra lanet bir şey oldun diyor.. çok eğleniyorum ama bu cimriligimle djdjed hoşuma gitmeye başladı. Arkadaşlarım da yüzsüz olduğu için alinmiyorlar hiç... Ekonomik şartlar beni bu hale getirdi benim suçum yok..

Arkadaşlarım beleşçi pinti değil. Hesap ödemek için hep tartışırız, yaşı en büyük olan küçüklere ödetmiyor. Bizde onun doğum gününde teşekkürlerimizi iletiyoruz

5 binlik sodexom var ısmarlarim sıkıntı olmaz

O kadar da değil ısmarlarım. Öküz çevirme yemeyecek ya. Şubatta arkadaşım gelecek. Onunla çıkacağım. Ismarlayacağız işte. Ismarlanır yani iyi kötü.

Geri