Bu dosya bu eylemi gerçekleştirebilmek için ilişkilendirişmiş...

Konu sahibi son olarak 2933 gün önce görüldü
Bu dosya bu eylemi gerçekleştirebilmek için ilişkilendirişmiş bir programa sahip değil lütfen bir program yükleyin veya zaten yüklü bir program varsa varsayılan programlar denetim masasında bu programla eşleştirin.....

diye bir hata alıyorum hiçbir klasörü açmıyor programı açmıyor bilgisayarımı açmıyor denetim masasını açmıyor hangi exeye tıklasam birlikte aç geliyor ekrana ne yapmalıyım ?

ya ben biliyorum da çok uzun anlat anlat bitmez.

ayrıca ben de çok araştırmıştım ve cevabı yazmıyo hiçbir yerde. kendin bulmak zorundasın xd

Komut isteminden sistem geri yükleme yapman gerekir.
Bilgisayarın açılırken Windows logosu gelmeden F8'e basılı tut. Çıkan ekranda Başlangıç menüsünden "Komut İstemiyle Güvenli Mod"u seç. Sorarsa yönetici parolanla sistemi giriş yapmış olacaksın.
Komut satırına;
Kod:
%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe
komutunu yazıp, Enter yap.

Sistem geri yükleme yapmasını bekle.

ya ben biliyorum da çok uzun anlat anlat bitmez.

ayrıca ben de çok araştırmıştım ve cevabı yazmıyo hiçbir yerde. kendin bulmak zorundasın xd
Peki :cici:
Komut isteminden sistem geri yükleme yapman gerekir.
Bilgisayarın açılırken Windows logosu gelmeden F8'e basılı tut. Çıkan ekranda Başlangıç menüsünden "Komut İstemiyle Güvenli Mod"u seç. Sorarsa yönetici parolanla sistemi giriş yapmış olacaksın.
Komut satırına;
Kod:
%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe
komutunu yazıp, Enter yap.

Sistem geri yükleme yapmasını bekle.

Teşekkür ederim Jose Chilavert. Konuyu açtıktan kısa bi süre sonra bilgisayara format attım ama bu sorunu yaşayanlar için yararlı olacaktır.:o

Geri