Bu Da Fenerbahçe'mizin Selfie'si :p

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Resmi
1900177_715888078472857_449891872_n.jpg

keroLayn Insomnia Gazel DoGu Myself Sassy Girl ve aklıma gelmeyen tüm Fenerliler :p

Ben yaklaşık 1 aydır tv ve netten uzağım Trabzon maçını bile geçen eniştemden öğrendim :honk:
Şimdi mevzu ney gençler :dyg:

Biz de yapalim toplanip :p

Selfie diye bir akım başladı vardı daha doğrusu da isim verildi biz de yapalım dedik. :honk:

keroLayn şimdi selfie çekme modasi başladı ya. Değerli futbolcularimiz ve Aziz başkan da boğazda çay içmeden önce bu selfie'yi çekmişler. Sen anca bjkli enişte yap :hih: Yakında bjkli de olursun. :pat:

Oooo ben bunu iki sene önce the usada yaptımdı :p
Geriden geliyorsunuz ben de olay ne diye kendimi geri kalmış hissediyom :p
Nan Beşiktaşlı çarşılı enişte buldum daha ne istiyorsunuz ?!. Gslı olsa daha mı iyiydi :o
Fbtvye de çıkarız artık birlikte maç izlerken çatlayın he mi :p

Selfie gibi selfie ;)

keroLaynnnnnn ! delirtme beni, bak sana inat gsli enişte yaparım. :kiki:

Enişte farketmez bugüne kadar sahip olduğum bütün enişteler Fenerliydi senle bi ilke imza atarız artık :p
Ama sevdiceğim Beşiktaşlı olsun nan çocuklarımız da Beşiktaşlı olsun ailecek maç izleyip didişelim birbirimize girelim.
Ben gerçek bir Fenerbahçeli olarak siz hepiniz ben tek diyim :cici:
Manyak bi hayal oldu nan şu an tv karşısında maç izlerken hayal ettim kendimi de tüyler diken diken panpa :cici: en iyisî gidip saçımı kestîreyim ben :honk:

Enişte farketmez bugüne kadar sahip olduğum bütün enişteler Fenerliydi senle bi ilke imza atarız artık :p
Ama sevdiceğim Beşiktaşlı olsun nan çocuklarımız da Beşiktaşlı olsun ailecek maç izleyip didişelim birbirimize girelim.
Ben gerçek bir Fenerbahçeli olarak siz hepiniz ben tek diyim :cici:
Manyak bi hayal oldu nan şu an tv karşısında maç izlerken hayal ettim kendimi de tüyler diken diken panpa :cici: en iyisî gidip saçımı kestîreyim ben :honk:

Doğru diyosun ilkleri yaşamak lazım, güzel uyum olur evlen Nan. :p Bana hep diyolar "Ben gsliyim diye istemiyosun beni" falan. :D Halbuki realde frenliyorum Fener konusunda; ama becwremiyom demek ki. :kiki:
Neyse onu bırak şampiyonluk gecesi burda ol! Bisiler yapalım nan ;:( İstanbul'a gidemiyos :/

Evet yaa instagramda gördüm bu fotoyu bayıldımmm :) Çook tatlılar hele Volkanımmmmm ... :)

Doğru diyosun ilkleri yaşamak lazım, güzel uyum olur evlen Nan. :p Bana hep diyolar "Ben gsliyim diye istemiyosun beni" falan. :D Halbuki realde frenliyorum Fener konusunda; ama becwremiyom demek ki. :kiki:
Neyse onu bırak şampiyonluk gecesi burda ol! Bisiler yapalım nan ;:( İstanbul'a gidemiyos :/

Nan denemeye girdim buraya yazdıktan sonra. Güncel bilgide sormuşlar Türkiye kupasını en çok kim aldı diye boş bırakacaktım, baktım yeterince boşum var yaptım morallerim bozuldu :p
Nan Kayseri'ye son maça gitmeyi o kdar çok istiyorum ki aslında. Canım ona da sıkkın zaten, çok uzak nan, annem çok laf eder dîye diyemîyorum :/

Nan denemeye girdim buraya yazdıktan sonra. Güncel bilgide sormuşlar Türkiye kupasını en çok kim aldı diye boş bırakacaktım, baktım yeterince boşum var yaptım morallerim bozuldu :p
Nan Kayseri'ye son maça gitmeyi o kdar çok istiyorum ki aslında. Canım ona da sıkkın zaten, çok uzak nan, annem çok laf eder dîye diyemîyorum :/

Cevap gs :D Diğerleri nasıldı? Kaç net yaptın, Türkçe nasıldı? Mantık sorusu var mıydı? Sınav yaklaşıyor olacak o saatlerde.

Nan biliyom yaptım gs didim :D
Ya türkçem iyidir benim de össden beri bakmadığım konuların eksikliği var dilbilgisinde. Onun dışında bu sözel mantık beni öldürecek yahu 10 dk kafadan gidiyor 3 soruya :/
Genel yetenek ve coğrafya iyiydi tarihten biraz yaptım sonra sıkıldım vatandaşlığa bakmadım çünkü full duruyor çalışılacak konu ondan son sayfadan iki güncel bilgi sorusu yaptım çıktım. Netlere bakmadım daha bilmiyorum o yüzden :dyg:

Selfie dediğin budur. Güzel bir kare . :)

Geri