F
Fenerbahçe
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
keroLaynnnnnn ! delirtme beni, bak sana inat gsli enişte yaparım. :kiki:
Enişte farketmez bugüne kadar sahip olduğum bütün enişteler Fenerliydi senle bi ilke imza atarız artık :p
Ama sevdiceğim Beşiktaşlı olsun nan çocuklarımız da Beşiktaşlı olsun ailecek maç izleyip didişelim birbirimize girelim.
Ben gerçek bir Fenerbahçeli olarak siz hepiniz ben tek diyim :cici:
Manyak bi hayal oldu nan şu an tv karşısında maç izlerken hayal ettim kendimi de tüyler diken diken panpa :cici: en iyisî gidip saçımı kestîreyim ben :honk:
Doğru diyosun ilkleri yaşamak lazım, güzel uyum olur evlen Nan. :p Bana hep diyolar "Ben gsliyim diye istemiyosun beni" falan.Halbuki realde frenliyorum Fener konusunda; ama becwremiyom demek ki. :kiki:
Neyse onu bırak şampiyonluk gecesi burda ol! Bisiler yapalım nan ;İstanbul'a gidemiyos :/
Nan denemeye girdim buraya yazdıktan sonra. Güncel bilgide sormuşlar Türkiye kupasını en çok kim aldı diye boş bırakacaktım, baktım yeterince boşum var yaptım morallerim bozuldu :p
Nan Kayseri'ye son maça gitmeyi o kdar çok istiyorum ki aslında. Canım ona da sıkkın zaten, çok uzak nan, annem çok laf eder dîye diyemîyorum :/
Selfie dediğin budur. Güzel bir kare .![]()
6 Nisan'da selfienin kralı çekilecek, inşallah! :icon_wink: