Bu da böyle bir rüyamdır.

Anna Karenina

Elmas Üye
Sizlere bu gece gördüğüm rüyamdan bahsetmek istiyorum arkadaşlar... ben pek hoş yorumlayamadım belki sizler güzel yorumlarsınız.....

Rüyamda ailece bir düğün için hazırlanıyoruz... evdeki o tatlı telaş gercek gibiydi.... ben siyah bir elbise giyiyorum... ama elbise o kadar güzel ki anlatamam görmeniz lazım.skj

Neyse herkes hazırlandı cıktık evden.... büyük bir mekandayız hepimiz bir masanın etrafında oturuyoruz... tam mekanın ortasında yerde oturan bir deve var... babam bize diyor ki "kalkın gidin elini öpün" o sırada da masanın üstünde bir ekmek var onu yeme planları yapıyorum.... gittik devenin yanına sıraya girerek elini öptük.... şuan hala elinin tadı ağzımda...... Bu neydi şimdi... verilmek istenen mesaj nedir......

Son düzenleme:

Plesk

Özel Üye
arkadaşlar deve ile ilgili kısmı yorumlamışlar. siyah elbiseyle de kapanıyorsun. çevrende bir arap seni gözüne kestirmiş. ilk eş olacağını düşünmüyorum, kuma olacaksın büyük ihtimal. hayırlı olsun.

Blasphemous

Platin Üye
tanidigin buyuk biri icin yola cikicaksan deve oyle yorumlaniyor yol falan
ekmek kazancla alakali bir up oluyor.
siyah giyside tasarladigin bir iste basarili olucana delalet.
ruyalara inanmiyorum fakat cok kotu ruyalar gordugum icin bir ara arastirmistim baya. seninkiler kisa ve gayet normal sen bir de gunduz 4 de deli uykusuna yatip ruya gor senlik o zaman baslar nsbsndn

Sirius

Özel Üye
Toton açıkta kalmış ama hava o kadar sıcak olduğu için yine çöl hayvanı görmüşsün

Larien

Elmas Üye
rüya.jpg

ya ne oldu biliyon mu... ben şimdi rüyamda bir deveymişim... oturuyormuşum öyle bir düğünde... evet düğüne deve olarak gitmişim, mekanın ortasındayım. zengin bir deveyim.
kızın biri yaklaşıyor... arkasında da babası var, belini tutuyor sürekli, bel fıtığı varmış... kız bu arada iyice yaklaşıyor, ille toynağından öpcem, ille toynağından öpcem... yok yok babası değil, kızı öpecek... bilmiyorum nereli... ama siyah elbisesi vardı... olm neden inanmıyorsun deveymişim, ben deveyim kız değil, kız minik bişidi

SOULKER

yıkıntılar nesnel değil.
Üye
evleneceksin anna hnm..

zaten düğün görmüşsün elde var bir.
siyah elbise görmüşsün yas demek bu. evlenmek istemiyorsun halbuki.
deve de işte düğünde bazı yörelerde gelini deveye bindirirler ya. ondan dolayı..
el öpmeyi çözemedim... belki evleneceğin kişi arabtır..

Lefty

Özel Üye
Sevgili @Anna Karenina rüya yorumundan hiç anlamam ancak kadim bir öğreti olan "Ezoterik Sembolizm" konusuna merakım vardır ki o da tarihi yerlerdeki sembolleri doğru yorumlamak adına ilgi duyduğum bir konudur.

Rüyada gördüğüm semboller üzerinden tek söyleyebileceğim ise senin için önem arz eden bir konunun çok yakın zamanda olumlu sonuçlanmasıdır çünkü siyah rengi beğenerek giymiş olman çok önemli bir detay.

Rüyan güzelliklere vesile olsun...

Oggy

Özel Üye
yanlış yorumlanmış...... annanın bilinç altına uzanıyor bu rüya...... boyuyla ilgili yapılan şakaların bir yansıması...... siyah elbise, şaka ve kinayeleri temsil ediyor..... anna yaşam yolculuğu içerisinde çok muktedir ve ince bir insan..... bu şakaları alttan aldığı için bu kara elbiseyi çok güzel buluyor..... deve ise rüyanın asıl odak noktası..... uzun boylu insanlara dair bir metafor..... boyun uzun olabilir ama büyüklük bende kalsın diyerek elini öpmeye gidiyor..... yani rüyanın ana fikri; devede de boy var ama eşeğin arkasından gider......

Son düzenleme:

Reyhan

Cumhuriyet Kadını
Üye
Benim rüyalarin saçmalık seviyesi denilen rüyayi buldum galiba :DDD

Üst Alt