Bu Cep, Galaxy Note 3 mü?

Konu sahibi son olarak 3769 gün önce görüldü
İnternete düşen bu fotoğraftaki telefon, gerçekten Galaxy Note 3 olabilir mi?

Gün geçmiyor ki Samsung cephesinden yeni bir Galaxy söylentisi gelmesin. İnternete düşen son söylentiye göre bu berbat fotoğrafta görülen cihaz, Samsung Galaxy ailesinin merakla beklenen yeni üyesi Note 3.

kişi isimli bir Twitter kullanıcısının paylaştığı bulanık fotoğrafta, yumuşak köşelere sahip, Galaxy Note 2'ye benzeyen bir cihaz görülüyor. Yakın zamanda dolaşıma giren söylentilerde, Galaxy Note 3'ün kasasının daha sert köşelere sahip olacağı iddia ediliyordu. Fotoğrafı internete sızdıran kullanıcı bu konuda daha fazla bilgi vermiyor.

Fotoğrafla birlikte sızdırılan bilgilere bakılırsa cihaz 6 inç boyutlu bir ekrana sahip ve bu ekran kasanın yüzde 84'ünü kaplıyor. Galaxy Note 3 etrafında biçimlenen söylentilerin üzerinde anlaştıkları ender noktalardan biri de cihazın 5,99 inç boyutlu bir ekrana sahip olacağına işaret ediyordu. Bu açıdan fotoğraf ve kişi iddialarının, mevcut söylentilerle uyumlu olduğunu söylemek mümkün.

Samsung'un yeni Galaxy'yi yaklaşık iki ay sonra düzenlenecek olan IFA 2013 etkinliğinde tanıtmasını bekliyoruz. Bazı kaynaklar, Galaxy Note 3'ün kısa süre önce gerçekleştirilen ve Galaxy NX, Ativ Tab 3 ve Ative One 5 gibi cihazların tanıtıldığı etkinlikte ortaya çıkacağını iddia etmişti. Ancak bu iddiaların asılsız olduğu anlaşılmıştı.

Hahahahahah nan casti hem haberden emin degilsin hem fotodan nasil bi haber bu yaa hhahahhah

Uslu bi kiz olursan olur olur hatta daha uslu olursan şirinleri bile gorebilirsin :D :D :D

@CastieL Samsung al hatta S4 al amcama verdim ben telefonumu karşılığında kırık bi iphpne 4s aldım ve hergün küfür ediyorum :D :D o an yazık adam ne biçim telefon kullanıyor dediğime bin pişmanım :D:D:D sen sen ol Samsungdan şaşma ;)

@CastieL Samsung al hatta S4 al amcama verdim ben telefonumu karşılığında kırık bi iphpne 4s aldım ve hergün küfür ediyorum :D :D o an yazık adam ne biçim telefon kullanıyor dediğime bin pişmanım :D:D:D sen sen ol Samsungdan şaşma ;)

Valla bilmiyorum Samsungu pek elime alıştıramadım

peki sen bilirsin :) Samsung kullandıkdan sonra iphone kullanmaya başla anlarsın demek istediğimi :)

Iphone kanser eder insaniii samsung diye bi gercrk var su hayatta♥

ondan bilemiyorum serap işte hiç kullanmadığım için birde şunu söylemek istiyorum iphone taraftarı değilim övmek gibi olmasında ama ios sistemi androit sisteminden biraz daha gelişmiş ondan kafam çok karışıyor bu konuda

Ios te ki uygulamalarin bi cogu ucretli dedi arkadasim.
Arti ekrani kucuk iphone bluetooth ta kendindem baska cihaza gondermiyor.
Iphone 5 in 4s e gore daha gelistigini soyleyenler oldu gecen baktim ama pek fark goremedim goruntude. Ekran da buyuk deguldi ayruca bi s3 kullanicisi olarak cektigim fotograflari karsilastirdim iphone un cekim kalitesi cok kotu bence

S4ce gecmeden note2 denene planim var ya da note3 u bekleyebilirim.
Kucuk bi bilgisayar gibi neredeyse iyi ki almisim.

Ios te ki uygulamalarin bi cogu ucretli dedi arkadasim.
Arti ekrani kucuk iphone bluetooth ta kendindem baska cihaza gondermiyor.
Iphone 5 in 4s e gore daha gelistigini soyleyenler oldu gecen baktim ama pek fark goremedim goruntude. Ekran da buyuk deguldi ayruca bi s3 kullanicisi olarak cektigim fotograflari karsilastirdim iphone un cekim kalitesi cok kotu bence

S4ce gecmeden note2 denene planim var ya da note3 u bekleyebilirim.
Kucuk bi bilgisayar gibi neredeyse iyi ki almisim.

Note 2 yi bende düşünüyorum cidden dayımla ve kuzenimle konuşucam bunu ben yıllardır nokia kullandığım için ne samsung ne iphone fazla deneyimim olmadı şimdi senin anlattığım dezavantajları daha öncden bir yerde okumuştum ondan samsungu çok düşünüyorum ama elim alışırmı bilmiyorum :D

Geri