Bu çağda mail order kullanılması

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Adam kasko yapacak cvv soruyor. Lan oğlum öyle iş mi olur. Pantolonlu da indirip eğileyim isersen? Sanal kart kullan diyenin kalbili kırarım.

Sigorta ve turizm acentelerinin mail order kullanmakta ısrar etmesi kabul edilemez.

bir ödeme biçimi.
eft-havale yapmak dışında tek bildiğim yöntem bu. başka varsa aydınlatın lütfen =)
çünkü benim cvv ortalık "şeyi" gibi oldu da =)

Sanal ortamdan alışveriş yaptığında kapıda ödeme hariç her siteye veriyorsun zaten cvv ha öyle ha böyle

• Beğen
Tepkiler: 0
Sanal ortamdan alışveriş yaptığında kapıda ödeme hariç her siteye veriyorsun zaten cvv ha öyle ha böyle
Ama o böyle bişey değil. ssl sertifikalı ve 3D secure kullanan bir site hemen hemem tamamen güvenlidir.

Bu arada @Mahlas ne tür bi eziksin sen. Yukarıda anlattığım konu like yada dislike atılacak bir konu mu. Acente işlerinin SSL ve 3D güvenlikli linkler üzerinden yapılması gerekli dedim. Emlak vergini belediyenin sitesi üzerinden öderken kartı belediye başkanına mı veriyorsun?

Mesela "yasemin sigorta'' diye acente var ve ödeme yapacağım. Bu adam diyelim axa acentesi. Axa'nin resmi web sitesi üzerinden yasemin sigortanın acente numarası girilerek ödeme yaparsin. Böylece herkes bu sistemi kurmadan, genel merkez güvencesi ile üstelik ilgili şubenin komisyonu korunarak işler güvenle hallolur. Naylon paravan ve klon acenteler de iş yapamaz.

Her fırsatta rezil etme kendini.

• Beğenmedim
Tepkiler: 0
Geri