Bu burçlar ilk bakışta aşık oluyor

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Astroloji
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
hayır bu burçların hepsi benim cv... o kalbimi kırıyor.
hepsi ilk görüşte aşık oluyorsa her an hepsi aşık oluyor olabilir. ne karışık.

Diğer burçları dışladınız mı (((

Aşık olasım da yok zatenn :D

Ya bı de cinsiyet faktörü de çok önemli . Bir burcun kadiyla erkeği arasında çok ciddi farklar olabiliyor . Mesela ilk mesajda saydığım özellikler Yengeç her iki cinsiyeti , Balık kadını ve Terazi erkeğine daha çok hitap edebiliyor. Cinsel zaafindan dolayı %100 aldatır diye bakılan Akrep burcunun kadını haritada bı deformasyon yoksa net en sadık burçtur mesela, yarisilamaz bile . İkizlerin Yay in adı çıkmış, fakat Terazi erkeği ile çapkınlık konusunda aşık atılamaz bence.Yay kadını ile güzel ve istikrarlı bi iliski surulebilirken erkeği çileden çıkarabilir falan.
Çok yüzeysel bilgiler tabi . Cinsiyet faktörü gözardi edilmemeli.

Teraziler çocuklar.. selam verdin mi flört aşaması başlamış oluyor.. böyle çapkın bir burç görmedim..
Biz balıklar da eh işte, ilk görüşte ayran gönüllü olabiliyor bazıları.. benim yükselenim başak, ondan etkileniyorum sanırım.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
En zor ilgi duyan da akreptir kesin.

Burç ile zerre alakası yok... İnsan şıpsevdi ise, bu burç günü gelir terazi olur günü gelir kova olur vs vs....

Tanrıya inanmayan ben, ikizler ve teraziler yüzünden burçlara inanır oldum..

Burç önemli değil, senin kedi dışında ilgi duyduğun hiçbir şey yok :) halbuki ne kadar sevimli birisin..
Hep yanılıyorsun Cafer. : )
Kendini tekrar etmesen artık?

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Geri