Bu burçlar ilk bakışta aşık oluyor

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Astroloji
🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Söz konusu aşk olunca, karakterimizi belirleyen en önemli özelliğimiz olan burçların etkilerini yabana atmamak gerekiyor. Bazı burçlar, yapıları gereği kendilerine hitap eden kişilere ilk görüşte aşık olabiliyor. Hoşlandığınız kişi, bu burçlardan biriyse yapmanız gereken tek şey iyi bir ilk izlenim bırakmak olmalı. İşte ilk görüşte aşık olan burçlar.​

613763c066a97c1f31df7840.jpg

YENGEÇ BURCU​

Yengeç burcu son derece duygusaldır ve kolay aşık olur. Karşısındaki insanda kendine karşı bir ilgi hissettiği zaman yelkenleri suya indirir. Yengeç burcuyla duygusal olarak ortak nokta bulduğunuz zaman başka hiçbir şeye ihtiyacınız yoktur.

61376223ae298b45d1d178f9.jpg

KOÇ BURCU​

Heyecanı seven ateşli Koç burçları ilk görüşte aşık olabilecek potansiyele sahip. Ancak ilişkiye odaklanmakta güçlük çektiği için uzun süreli ilişkilerde pek iyi değildir. Sabırsız bir yapısı olan Koç burcu partnerini iyice tanımakta zorlanır.

6137631066a97c1e3975b5ad.jpg

TERAZİ BURCU​

Terazi burcu da aşka çabuk düşenlerden. Bu huyları yüzünden Teraziler için şıpsevdi diyebiliriz. Tanıştığı kişiyle arasında bir elektrik olması son derece önemli. Terazi burcu kültürlü ve iyi görünümlü olduğu için karşısındaki insanı da çabuk etkiler.

613763a9ae298b45cfee5936.jpg

BALIK BURCU​

Balık burcu hayalperesttir. İlişkisini de kendi hayal dünyasında yaşar ve bu hayaller, onu ilk görüşte aşık olan bir karaktere dönüştürür. Gözüne ve kalbine hitap eden bir kişi bulması, aşka düşmesi için yeterlidir. Ayrıca karşısındakinin de ona aşık olması için tüm çabasını harcar.

Astrolog ikizler burcunu yazmayı unutmuş :) onlarda aşık olur ama hemencecik vazgeçer. Kararsızlık onların her anında :)
- astrolog runoviç

Bilmem annayabildiniz mi.

Akrep kolay degildir

Astrolog ikizler burcunu yazmayı unutmuş :) onlarda aşık olur ama hemencecik vazgeçer. Kararsızlık onların her anında :)
- astrolog runoviç
Astrolog runovic selam, bence gizliden gizliye hayranlığıniz var ikizlere, hadi itiraf edin kurtulun bu iskenceden:)

Astrolog runovic selam, bence gizliden gizliye hayranlığıniz var ikizlere, hadi itiraf edin kurtulun bu iskenceden:)
ahaha :)
Yok yok istemem aman aman. Dün gece tanıştım bir ikizler ile flört üç buçuk saat sürdü:) sabaha yalnız uyandım.

biz muhtemelen
sevişirken oluyoruz

balık ve yengeçlerin kitap serisini çıkarırım, inanmayın... yengeçler hemen aşık olup coşkuya kapılabilir belki ama balıklar aşık olmaz öyle hemen, hadi oldu diyelim bunu kendine itiraf edip cesaretini bulana kadar karşısındakini kaybeder. balıkların en acı özelliği söyleyeceklerini söylemeyip kendi içinde debelenmeleri. teraziler çok eğlenceli oldukları için onlar da aşık olmazlar çok eğlendikleri için aşıkmış gibi dururlar ama onların işi gücü flört... kimisi de hiç flörtöz değildir artık yükselenler etkisi mi bilemem ama aşka teslim olmazlar öyle hemen, olurlarsa da tam olurlar. erkeklerini konuşuyoruz kızlarcım saldırmasın... <3

balık ve yengeçlerin kitap serisini çıkarırım, inanmayın... yengeçler hemen aşık olup coşkuya kapılabilir belki ama balıklar aşık olmaz öyle hemen, hadi oldu diyelim bunu kendine itiraf edip cesaretini bulana kadar karşısındakini kaybeder. balıkların en acı özelliği söyleyeceklerini söylemeyip kendi içinde debelenmeleri. teraziler çok eğlenceli oldukları için onlar da aşık olmazlar çok eğlendikleri için aşıkmış gibi dururlar ama onların işi gücü flört... kimisi de hiç flörtöz değildir artık yükselenler etkisi mi bilemem ama aşka teslim olmazlar öyle hemen, olurlarsa da tam olurlar. erkeklerini konuşuyoruz kızlarcım saldırmasın... <3
Bak büyük konuşma. Büyük konuşanın gelir başına..

Bir yengece aşık olursun sonunda : )

Baliklar evet ilk bakista asik olur.
Ve hergün baska birine.
Inanmayin.

Balık takıntılı olduğundan başarısızlığının kinini başka kollarda arar ve daldan dala zıplar.Yengeç ise göz bebeklerinde sürekli kalp emojisi ile dolaşır :D

Sunu diyen ikizler olmasaydi be.

Yha bırah allasen.
Yok balık hayalperest
Yok balık şıpsevdi
Yok balık romantik..

Naalakasi var bende hiç böyle şeyler gördünüz mü

Bak büyük konuşma. Büyük konuşanın gelir başına..

Bir yengece aşık olursun sonunda : )
ah noah ah... bir bilsen ömrümün baharında açan bir goncayken beni solduranın bir yengeç olduğunu, en güzel yaşlarımda da bir balıkla sınandığımı...
yengeç ve balıkların boğa burcu kadınlarına zaafı olduğunu düşünüyorum, özellikle yengeç erkekleri çok fena. bakmayın öyle duygusallar falan ama kafalarına takınca da çok gaddarlaşabiliyorlar, hayatı zindan eden ama herkesin dışardan tatlı gördüğü için konduramadığı o yengeçler var ya... kimsiniz ulan siz, sizin karılarınızın burçlarını da biliyorum ben... bak sinirlendim.

ben aşık olayım da artık burcuna bakmayız napalım :D

Yha bırah allasen.
Yok balık hayalperest
Yok balık şıpsevdi
Yok balık romantik..

Naalakasi var bende hiç böyle şeyler gördünüz mü
yok hocam bi tek bütün kalın bacaklıları seviyosunuz ama bu şıpsevdilik değil hepsevdilik, sonuçta hep aynı bacak türünü seviyorsunuz...

Terazi kadınları hiç bir şey öğretmiyor hep öğreniyor.Sararmış çim her gün de sulanmaz ki :S

Yengeç,Balık ve Terazi.
İçlerinde ertesi gün başka birine ilk görüşte aşık olma potansiyelini de Balık ve Terazi taşıyor . Hatta Terazi en ifrit bu konuda. Balık yine vicdanlı,kendini frenleyebiliyor.
Yengeç karşı taraf atıyla Üsküdar i geçerken yıllarca ilk kez gördüğü o kişiye aşık kalabilir.

Terazi kadınları hiç bir şey öğretmiyor hep öğreniyor.Sararmış çim her gün de sulanmaz ki :S
En yakınım need , nasıl anlatsam kardeşim gibi gördüğüm burç kadını terazi. O kadar çok severim terazileri : ) Çok yaratıcılar

Neyse yükselenim boğa : )

Yengeç kadınıyım ama hiç yengeç erkeğiyle duygusal anlamda bir birlikteliğim olmadı, hoşlanma anlamında bile..Ama kanki olarak acayip iyiler .p

Geri