bu başlık tutar diye düşünülen konuların yorum almaması

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ah emeklere yazık. reklam cingıllarını başlık yapıp açıyordum bir dönem. neden bilmiyom asdad o @Hatem "lari gerçekten ilgilenmiyoruz" demişti, dün gibi aklımdadır...kırgın geçen günlerin acısı... falan filan.

Bende bazen ilgi ceksin diye konu basliklarini degisiyorum ve cokta ise yariyor :)

Şahsen açtığım konu ilgi görmezse mutsuz olurum. Ama şunu unutmamak gerek, konuyu kimin açtığı her şeyden önemli.
Konunun içeriği kadar açan kişinin popülerlik seviyesi önem arz ediyor.

- Sanem hanımcığım habercilik konusunda çok hit konular açıyor, bunu da belirtmek istedim.

Şahsen açtığım konu ilgi görmezse mutsuz olurum. Ama şunu unutmamak gerek, konuyu kimin açtığı her şeyden önemli.
Konunun içeriği kadar açan kişinin popülerlik seviyesi önem arz ediyor.

- Sanem hanımcığım habercilik konusunda çok hit konular açıyor, bunu da belirtmek istedim.
Teşekkür ederim beni biliyorsun konuyu acmak icin acmiyorum arastiriyorum sosyal medyalardan vs. Birde ustune daha ilgi ceksin diye konu basligini iyi seciyorum bu yuzden olsa gerek, gercektende hemen hemen yorum almayan konum yok gibi . Buradan da ayrica sevgili yorumcularima tesekkur ederim:)) Cicekler odama lutfen:))

İlgi alanlarımın sadece bana hitap ettiğini düşünmeme sebep olmuştu.
Oysa ki benim kaynak bulma güçlüğü çekişimi, yurttaşlarım çekmeyip faydalansın istemiştim.

SM-J600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu ilgimi çektiği taktirde kimin açtığı benim açımdan önemli olmuyor, kendi görüşümü yazıp çıkıyorum.

"kankalar"ın çoksa o konu illa bir şekilde tutar. Ha benim gibi sap sap takılan birisiysen Nasrettin Hoca'nın göle maya çalması gibi bir şeyden öteye gidemezsin ya da eurovision gibi herkes komşusuna çalıştığı için yine tutmaz.

Benim de dün gibi aklımda Lari. Şuan olduğu gibi o dönem de kimsenin "işte geldim burdayım ben bu işte ustayım" sözlü reklam müziği ile kimsenin ilgilenmediğini düşünüyordum .p

O dönem ben de issizdim ama senin ki çok ağır işsizlikti .d

O reklam cıngılı konusunu bulup mesaj yazacağım. .d

bazen de benim çok eğlenip yazdığım yorumlar, ulan ne geyik döner güleriz diye düşündüğüm postlarım öylece, öyle dümdüz bir şekilde tek ya da hiç kahkaha ile ortada kalıyor… mesela palmaris longustan bahsettiğim post… BENCE QOMİKTİ

Geri