Bu bana da sürpriz oldu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
sözlüğe açıyorum ama daha uygun bir yer varsa, elleriniz dert görmesin^
hayatınızda gerçekleşmesine şaşırdığınız şeyler nedir? mesela “vay anasını, bu bana da sürpriz oldu” dediğiniz gelişmeler…tecrübeleriniz, deneyimleriniz ya da öngöremedikleriniz? ne umdunuz ne buldunuz gibi bir soru da konuya dahil olabilir.

eğlenceli bir şeyler çıkar gibi, buyrun bakalım

İl içi tayin verirken, klasik en yakından en uzak okulları yazarsın. Bende asla gelmeyecek yerleri başa yazdım. Şansıma açılan kontenjan dışında, gelmeyecek okullardan birinde öğretmenler de yer değiştirdiği için boşluk oluştu. O boşluğa kapalı tercih olarak sistem beni yerleştirmiş. 12-13 senelik öğretmenlerin yerleştiği okula ben 4 sene sonrasında gelmiştim. Ben dahil herkes şok.

benim birkaç sürülme ya da gitmeye mecbur bırakılma hikayem var ama anlatmayayım kdjdj hepsi de sürpriz olmuştu…

bi iş görüşmesindeyim çok da iyi geçti , dedim olur bu iş falan, birkaç kişi de var tabi bekliyoruz olumlu olumsuz ne diyecekler diye, beni çağırdı adam ama nasıl olumlu bir izlenim veriyor bana, demez mi sonra sizi işe alamayacağız çok güzelsiniz de olmaz .p
güler misin ağlar mısın yoksa püüü mü dersin adamın suratına , sürprizli bir sondu ne umdum ne buldumlu .p

çok var aklıma geldikce yazarım

bugün iş yerime benimkinden bir paket geldi… ben de bir heves açtım… romance beklentim var… işte bu çıktı…

98e1fedd-9939-40e3-bf7b-2d28cf9b918d.jpeg

kfkdj ileride kamp planımız var da… ama ileride. piknikte de kullanılır diyor kfjf efet… çok seviyorum bu adamı. ilerigörüşlülük desen vaar

Bazen eski kıyafetlerin cebinden para çıkıyor, o durumu çok seviyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ne
Bu kafayla bu yaşa kadar gelebilmiş olmam col büyuk bir surpriz oldu bana ,o

Geri