Bu Ayaklar Kimin?

C
  • Kullanıcı Cips
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
birakin artik bu ayaklari, esseğimi cagirdim gelip sövcek simdi.

1 numaranın ayakları benimkine çok benziyor
Ayak kardeşliği :p

bacağ kokusu aliyorum.
Parmagimi kucuk dilime surup kuscam

Üşenmedim bütün mesajları okudum.
Yetmedi güldüm.
Bir de azıcık midem bulandı :D

Senin okuyan gözlerinden öperim :p
Miden bulandığı zamanlarda gözlerini kapa,arkana azıcık yaslan geçiyor. Dene bak ben yaptım oldu :D

Yalnız bazıları harbiden iyi ayak yapmış :D
Ben tanıdık ayak göremedim mi ki acaba :p

Açıklandımi durum nedir ayaklar kime ait :D

S6 Edge cihazımdan gönderildi

Ayak sahibi heartstone oynuyor :D bir ara bende oynadım iyi bir deck toparlayamadım.

Konu güncel değilmiydi ben nasıl girdim buraya ya :D oysa ben güncel konularda geziniyordum.

Bilmiyorum nasıl oldu da en hit konuyu hortlattın tebrikler lhlhjbkj

Yanlış izlenim(: Cips benim multi nickimdi ben sildirdim :d

Konunun da hortlayası varsa demekki takdiri ilahi diyelim. Kafamda güzel değil ama inan buraya nasıl geldiğimi hatırlamıyorum.

Hissiyat : Arifin Manchester a attığı gölü arıyorum kendimi Songül Karlı videolarında buldum :asd:

Konunun da hortlayası varsa demekki takdiri ilahi diyelim. Kafamda güzel değil ama inan buraya nasıl geldiğimi hatırlamıyorum.

Hissiyat : Arifin Manchester a attığı gölü arıyorum kendimi Songül Karlı videolarında buldum :asd:

Bu konu durup durup hortluyor zaten ne hikmetse lhşhljl seni birşey çağırmış olmalı buraya :d gece gece hayrolsun:p

Bu konu durup durup hortluyor zaten ne hikmetse lhşhljl seni birşey çağırmış olmalı buraya :d gece gece hayrolsun:p

Bilmiyorum var bi hikmet :) inan ki hatırlamıyorum.

Heartstone kartlarını görünce birşeyler yazayım dedim ilgimi çeken ayak değildi aslında :)

İlk fotonun sahibi çok keyifli maşallah ev de süper :p

Geri