Bu aralar çok şapşikim

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Yaklaşık bir haftadır pasaportumu bekliyorum ankaradan kargo ile gelmesi için..
Yaklaşık bir saat evel falan , Sibirya kurdumuz var evimizin önüne aldım ,
Eve giriş için ikitane kapı var ikisinin arasında duruyo , sonra çay demlemiştim kendime ,
Bi bardak çay doldurdum pc başına geçtim , bizimkisi havlamaya başladı dedim yabancı
biri geldi muhakak hiç ama aklımın ucunda pasaport gelceği yok o sıra neyse kapı zilli
çaldı bi baktım ptt postası , bi sevindirik oldum o an o heycanla , evin kapısını örttüm..
Tabbi bişeyin farkında değilim o vakit , bizim canavar cok havlayınca o heycanla öteki
kapıyıda örttüm herneyse pasaportu imza attıp , teslim aldım..
Sonra eve gireceğim tüm kapılar kapalı , eyvah dedim ya dışarda kaldım..
Evde halamlar yok istanbuldalar , evin anahtarları içerde o heycan panikle , insanın
aklına çilingir çağirmak vs vs de gelmiyor , Allahtan cok sigara içtim bugün öyle oda hava
Alsın diye pimapenle cevrili camlar , ufak camı açtım oraya yöneldim ufak kilidi var yarim
acik duruyodu , onu indirmek icin uğraşlarımın sonunda indirdim aşaya ama gözüme kestiremiyorum ordan geçmeyi , ama bi şekilde içeri girmeliydim pijama vs uygunsuz
bi durumdayım , bi yere gidemem o şekilde en önemlisi sigara ve param da yok ..
Neyse niyet ettim girmeye teşebüüs ettim ki , 192 lik adam ordan nasıl geçecekse..
vücudum yarısında sıkıştı pimapen arasına
Cok kötü bi durum , insan panik atak , stres yapiyo.. bi kaç dakka cebeleştim..
Dahada çok sıkıştım , Allahtan cuma cıkışına denk geldim , kapı komşumuz var ,
Bizim orda evler müstekil ikişer katlı , ali dedi napiyorsun oglum ..
Dedim öner amca bırak napiyorsunu nefes alamıyorum , kurtar beni..
Sağolsun beni ordan cıkardı , Akabinde torunu var tıfıl bişey onu geçirdik kapıyı açtı..
bu hikayeden cıkartılan dersimiz varsa kaderde düzülmek neye yarar üzülmek..

:D :D :D :D iyi oldu sana dışarda kaldığına üzülmüyor sigarasız kaldığına üzülüyor gıcık ya :D keşke kalaydın öyle can kurtaran neyim geleydi manşet olaydın haberlere :D :D :D

öner amca : ali napiyorsun oglum ..
ali : öner amca bırak napiyorsunu nefes alamıyorum kurtar beni
mahalleye karşı senin karizma bitmiştir dostum o küçük velet tüm mahalleye gere geree kendini anlatmıştır.iyi yanı ise artık senden kimse yardım istemez :D

Anahtari unutup disarida kalmak benim isim. Hatirlamak bile istemiyorum. :cici:

@Sonya Sessiz gül lütfen :) Saygılar efendim ,

Tamam kaptan
blink.gif
kıs kıs güldüm
:blush:

Ihhm :) kesinllikle öyle aykırı bir düşüncede olunmanın mümkünattı yok..
Olabildiğince dikkatli olmak gerekiyo , aksi durumda bu tarzda olumsuzlukların önüne geçilmiyo..

Heyecanında fazlası zarar. (:

çok düzgün bi adam her anıda belirtmiş
kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek

Geri