Bu Aksam Ölürüm ...

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bir nevi kacis.
Hayattan bikkinlik.
Askina karsilik bulamamak.
Ekonomik bunalim.

Ölmek care degil, pes etmektir. Geride kalanlarina zulümdür.

Sözlerini de vereyim, sadece söyleyelim fakat ölmeyi aklimizdan bile gecirmeyelim (:

https://www.youtube.com/watch?v=1JTCfCOPzps

Bu akşam ölürüm, beni kimse tutamaz
Sen beni tutamazsın, yıldızlar tutamaz
Bir uçurum gibi düşerim, gözlerinden
Gözlerin beni tutamaz

Gözlerin beni tutamaz

Düşlerinde büyürüm, büyürüm
Kabusun olur ölürüm
Kabusun olur ölürüm

Gözlerin beni tutamaz

Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden
Gözlerin beni tutamaz

Bir şiir yazarım, bir türkü söylerim
Bir sen olurum, bir ben ölürüm
Bu akşam ölürüm, sırf senin için
Beni ölüm bile anlamaz

Bir şiir yazarım, bir türkü söylerim
Bir sen olurum, bir ben ölürüm
Bu akşam ölürüm, sırf senin için
Beni ölüm bile anlamaz

Kabusun olur ölürüm
Kabusun olur ölürüm

Gözlerin beni tutamaz

Gözlerin beni tutamaz

Son düzenleme:
Bu şarkı çıktığı dönem gerçekten bazı intihar vakaları yaşanmıştı fakat sadece şarkıdan olma ihtimali olduğunu kesinlikle düşünmüyorum ki zaten o kararı vermek için beyinde çok ciddi bir değişim olması gerekiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=ldJUq_7aubY

Sarki cok iyi, duygu yükllü. kivilcim olabilir ama

İntiharı aklına koyana sebep çoktur ve eklediğin videoda Murat Kekili'nin kendisi de aynı cümleyi kullanmış. O dönem banka soyan bile bu şarkı yüzünden yaptığını iddia etmişti yani kısacası her olayı bu şarkıya bağlamaya başlamışlardı ve adamcağızın tek bir şarkı ile müzik hayatı bitti.

"İNTİHARLAR İÇİN BENİ SORUMLU TUTTULAR"
Hayatımıza 'Bu Akşam Ölürüm' şarkısıyla giren Murat Kekilli, o dönem neden ortadan kaybolduğunu ve yaşadığı büyük sıkıntıları şöyle anlattı:

"O süreçte 'Bu Akşam Ölürüm' şarkımdan dolayı intiharlar alıp başını gitmişti. İnsanların bireysel yaptığı şeyler için beni sorumlu tutanlar oldu. Banka soyan iki çocuğa "Neden yaptınız?" dediklerinde "Murat Kekilli'nin şarkısını dinleyip yaptık" dediler. Müziğim dışında her şey konuşulmaya başlamıştı. Ben de alıp başımı gittim."

https://www.haberler.com/murat-kekilli-den-yillar-sonra-gelen-bu-aksam-12147811-haberi/

Son düzenleme:
Dertlendin mi sen :)

Yok ya, az önce müzik dinlerken sarki listemde denk geldi. Birlikte söyledim Muratla :)

İntiharı aklına koyana sebep çoktur ve eklediğin videoda Murat Kekili'nin kendisi de aynı cümleyi kullanmış. O dönem banka soyan bile bu şarkı yüzünden yaptığını iddia etmişti yani kısacası her olayı bu şarkıya bağlamaya başlamışlardı ve adamcağızın tek bir şarkı ile müzik hayatı bitti.

"İNTİHARLAR İÇİN BENİ SORUMLU TUTTULAR"
Hayatımıza 'Bu Akşam Ölürüm' şarkısıyla giren Murat Kekilli, o dönem neden ortadan kaybolduğunu ve yaşadığı büyük sıkıntıları şöyle anlattı:

"O süreçte 'Bu Akşam Ölürüm' şarkımdan dolayı intiharlar alıp başını gitmişti. İnsanların bireysel yaptığı şeyler için beni sorumlu tutanlar oldu. Banka soyan iki çocuğa "Neden yaptınız?" dediklerinde "Murat Kekilli'nin şarkısını dinleyip yaptık" dediler. Müziğim dışında her şey konuşulmaya başlamıştı. Ben de alıp başımı gittim."

https://www.haberler.com/murat-kekilli-den-yillar-sonra-gelen-bu-aksam-12147811-haberi/

Adam kaybolmustu, fakat sarkilari her yerde caliyordu. Reha Muhtar gibi dengesiz biri onu linc etmisti resmen

O değil de az önce hastaya ne sikayetiniz var beyefendi diye sordum
Yaralı bir kalbim var hemşire hanım dedi :)
Dovermisin sovermisin:)
Niyeyse aklıma geldi şarkıyı görünce:)

Geri