Bu 5 burçtan uzak durun!

• Kullanıcı Lima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Burçlar, Fallar ve Kehanetler
Konu sahibi son olarak 2546 gün önce görüldü
Akrep burçları
Kıskançtır. Ani sinirlenir ve çabuk sakinleşir. Aşırı sert tepkiler gösterebilir. Ona yaptığınız kötülükleri asla unutmaz ve kindardır. Sevmediği insana karşı acımasızdır. Sevmediği insanların başarısızlıkları onları mutlu eder. Çok bencildir.

Aslan burçları
Sürekli küstahlık eder. Aman vermez bir karaktere sahiptir. Aslanın tüm özelliklerini bünyesinde taşır. Görevinde diktatörler gibi davranır. Lider olmak ister. Rakibini yenmek için tüm kötülükleri yapabilir. Sert olsa da, kendisi daima nazlanmak ve dikkat edilmek ister. Bencildir.

Koç burçları
Başkalarının duygularına dikkat etmez ve bencildir. Ona göre en önemli insan kendisidir. Kaba ve kindardır.

Kova burçları
Ters ve sert mizaçlıdır. Hislerini belli etmez. Karşındaki insanı kendisine inandırmak için her şeyi yapar. Aynı zamanda sürekli huzursuz ve çekingendir. Asi ruhludur. Ona göre kendisi herkesten önemli ve dünyanın en önemli kişisi kendisidir.

Oğlak burçları
Duygusuzdur. Tamahkâr ve sorunlu bir kişiliktir. Sosyal hayatta tek başınadır. Aşırı tutkuludur. Görünüşe, paraya, şöhrete çok fazla önem verir.

Akrep burçları
Kıskançtır. Ani sinirlenir ve çabuk sakinleşir. Aşırı sert tepkiler gösterebilir. Ona yaptığınız kötülükleri asla unutmaz ve kindardır. Sevmediği insana karşı acımasızdır. Sevmediği insanların başarısızlıkları onları mutlu eder. Çok bencildir.

:nono: Kesinlikle kabul edilemez, yazan kişinin belli ki Akreplere kini var, bu nedir böyle?:(

Oysa ki yıkıcı olduğundan fazla yapıcı bir burçtur sadece haksızlığa pek gelemez, bu sebeple bazen biraz agresif olabiliyor tabii:)
Sevdiklerini korur kollar ve sevmediklerine karşı nötr olur yani görmezden gelip, kale almaz.

Burçlar mı insanın kişiliklerini belirliyor yoksa plasebo etkisi mi bilemeyeceğim. Ama seviyorum burç okumayı. Akrep burçları ile dediğim gibi bir çekim var. Baya baya iyi arkadaş oluyoruz, öyle uzak durulması gerekmiyor yani. Sevdikleri için her şeyi yaparlar. Sevgili mi, olmuyor bencil köpeklerden ya da zor oluyor. Ya severler ya sevmezler çünkü. Kafalarında kurarlar da kurarlar. Seviyorum sizi akrepcanlar. Alakasız ama yengeçlerin ponçik kalbini kırmayın, çok sevin onları. :)

Son düzenleme:
Aaa hani ikizler ilk kez olumsuz bir durumda yoklar =)))

İltifatlar için tşk.

Oğlak burçları
Duygusuzdur. Tamahkâr ve sorunlu bir kişiliktir. Sosyal hayatta tek başınadır. Aşırı tutkuludur. Görünüşe, paraya, şöhrete çok fazla önem verir.

Ben de tipik bir Akrep`im. Akrep iyidir yardımseverdir amaaaa. Kötülükleri asla unutmaz ve kindardır. Sevmediği insana karşı acımasızdır.

Akreplere çok yükleniliyor.Severim Akrepleri.Annem de akrep,bazıları doğru olsa da bencil olduklarını düşünmüyorum.

Başak görmeşsiniz tabi akrebe bok atiyorsunuz

Geri