Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konumuz 13 ülkede ateşistleri kesiyor olmaları lütfen başlıkla uyumlu yorumlar yazalım. teşekaAteist olup da nitelikli çok sayıda insan var ve kişilerin inançlı olması onları ayrıcalıklı birisi ya da iyi insan yapmaz.
İnanıp inanmamak kişinin kendi seçimidir ve içten gelmeyen dayatmalarla bir yere varılamaz.
Hakları olmadığını yazdım ben de... Kimseyi zorla inançlı yapamazsın ya da inanmadığı için yargılayamazsın.konumuz 13 ülkede ateşistleri kesiyor olmaları lütfen başlıkla uyumlu yorumlar yazalım. teşeka
Kim cigirtkanlik yapiyor? Genclerin ufkunu acmaya yeltenmemek ne onu da anlamadım, ufuk acmanin neresi kotu. Islamin tum koselerini tutmak nedir? Yani yazı cok oportünist kacmis. Ufkunu actigi dogru fakat bu kotu bir sey degil, burasi laik bir devlet arap yarim adası degil maalesef.ateist olsam asla kimseye söylemem, çığırtkanlık yapmam, gençlerin yahut diğer jenerasyonların ufkunu açmaya yeltenmem. türkiye'de hür bir türk çocuğu olarak doğmuşum, müslüman yetişmişim, islamın tüm köşelerini tutmuşum ve her şeye biraz biraz hakimim "selamün aleyküm" der rahatıma bakarım. çünkü kimseyi zorla cennete götüremeyeceğimin farkındayım..
oportünist kaçmamış, doğrudan verdiğim mesaj bu. kimsenin işine karışmam ateist olduğumu kendim bilir rahatıma bakarım.oportünist kacmis
Ateizm'den anlamadigin icin senin soyleyecegin soylemler degil. Cigirtkanlik, genclerin ufkunu acmak gibi seylerin alt metnini anlayabiliyoruz hacı. Neyse bakalim.. Anlamadiysan yapicak bir sey yok.oportünist kaçmamış, doğrudan verdiğim mesaj bu. kimsenin işine karışmam ateist olduğumu kendim bilir rahatıma bakarım.
bir de kendimle ilgili yazdığım bir şeyden neyin izahatını bekliyorsun onu anlamıyorum, laik memleket arabistan değil vb. bunlar bana söyleyeceğin söylemler değil.
Hahaha, ülken nereye gidiyormuş ;) mizahta İroni yoluyla teşbih sanatı buna denir herhalde. Ülkede ne kadar ip.. varsa lgbt deyip yürüyüş yapıyor, sabah programları başta olmak üzere ay Kocam beni bununla aldattı gibi sözlerle zina artık sıradanlaşıyor hahaha olaya bak ya ülke şeriata gidiyormuş... ya komik ol ya da olmaya çalışma yakışmıyor Ziraooğğğ desene bu 13 ülke insan hakları ve özgürlükler konusunda birbiriyle yarışıyorlar. türkiye'de tekrar kurulmak istenen hilafetin korkunç boyutlarını göremiyor bizim cahil halkımız. ayrıca bu ülkelerde yaşayanlar aralarında şii ve sünni mezhep savaşları da sürerler. yani müslüman olsan da sana rahat yok. idam cezasına karşı olanların hep ateist olması da işin ayrı bir ironisi.
Hahaha, ülken nereye gidiyormuş ;) mizahta İroni yoluyla teşbih sanatı buna denir herhalde. Ülkede ne kadar ip.. varsa lgbt deyip yürüyüş yapıyor, sabah programları başta olmak üzere ay Kocam beni bununla aldattı gibi sözlerle zina artık sıradanlaşıyor hahaha olaya bak ya ülke şeriata gidiyormuş... ya komik ol ya da olmaya çalışma yakışmıyor Zira![]()
Hiç bir bahane olumsuz, Hatta iğrenç bir olayı mazur gösteremez. Pekala şunu söyleyeyim de aklın başına gelsin. Halk sağlığı için desem ne dersin? Bilir misin cinsel hastalıkların özellikle ters ilişkiden kaynaklandığını? Hani Bilmem Aklında bulunsun diye söyledim. Afilli laflarla ya da geçmişten örneklerle tepkimi saçma gösteremezsin. Ha şunu da söyleyeyim toplum önünde insanların gözüne baka baka "Ben böyle yaşamak istiyorum, Ben özgürüm. Sizde Özgür olmalısınız. Ben Sizin oğlunuzdan hoşlanabilirim, O da benden hoşlanabilir Ne var ki bunda? derlerse. Bak neler oluyor seyret...kocam beni aldattı içerikli tv programlarını görüp bunun lgbt denen yönelimden kaynaklandığını düşünmüyorsundur umarım, zira ruh sağlığı uzmanlarının seksüel önyargı ve homofobi düzeylerinde topa oynarsın. onlar zaten hep vardı sadece internetin bu kadar yaygın olmadığı ve bu olayların bu kadar etkileşim yaratacağı bilinmediği için gün yüzüne çıkmıyordu. baktılar ki prim yapıyor ondan sonra reklamını yapmaya başladılar, yani eskiden böyle bir şey olmuyordu da, toplumun ahlakı sonradan bozuldu diye bir şey yok, toplumun ahlakı zaten hep bozuktu. ve ne hikmetse bu tür aldatma olayların yaşandığı coğrafya da hep anadolu irfanının olduğu yerler, en müslüman sıfatı ile gezinen kesimler.
gelelim lgbti ye;
bu lgbti ibnelik bilmem ne elma armut ya da ne bileyim dondurma değil ki bu görünce canın çeksin. milletin yatak odasına niye birileri bu kadar kafa yorar anlam veremiyorum mesela beni zerre ilgilendirmiyor lgbti bireyler, kim kiminle sevişirse sevişsin, kim kiminle yatarsa yatsın. ben kendi cinsel hayatıma bakarım. ha senin oğlunun zaten ibine olası varmışsa bu lgbtinin suçu değil bahane arıyordur.
ve yine ilginç bir tespittir ki bu lgbti konusunda aşırı karşıt tipler hiçbir zaman aynı özveriyi pedofili hastalıklı ruhlar için niye göstermiyorlar. 2 sene yatırıp çıkartıyorlar içeriden sesini çıkartmıyorlar, ama derdi kendi götüyle olan adamlara nefret kusuyorlar. insanların cinsel sapkınlıkları karşı tarafa zorla bir şey yapmadıkça, sokak cadde gibi kamuya açık yerlerde teşir edilmediği sürece umurumda değil.
yani arkadaşım bu türkiye'nin yeni yüzleştiği bir oluşum ya da değişim değil. hatta bu sadece türkiye değil osmanlı için bile yeni bir şey değildi osmanlıda da vardı. orhan gazi zamanında osmanlılara esir düşen selanik başpiskoposu gregory palamas, osmanlıda sapkınlığın çok yaygın olduğunu, özellikle hristiyan esirlere yönelik tacizlerin çok olduğunu yazar hatıratında. hatta bu hıristiyan oğlanlarla başlamıştır eşcinselliğin osmanlıda kurumsallaşması ve saraydaki iç oğlanları örgütlenmesinin nüvesini bu oğlanlar oluşturmuştur. biraz osmanlı tarihi aç oku iç oğlanları meselesini bir araştır.
elinde tesbih, evinde oğlan, dudağında dua. en azından şimdi oğlanlar birbirlerinin rızası ile ne bok yiyorlarsa yiyorlar, eskiden o da yokmuş zorlaymış. bakma eskiye nazaran toplum çok daha ahlaklı. yani o kadar ahlaksızmışız ki, şu an ki ahlaksızlık diğerinin yanında ahlak gibi sırıtıyor.
Bu kadarı kafi zaten daha fazla anlatmana gerek yok kişi sevdikleriyle beraberdir. Seninle bu muhabbette olmayacağım kolay gelsin.ya velev ki ibneyim . insanların cinsel tercihlerine yönelik , aşağılama , saldırı vs çok iğrenç.
biseksüel ve gay arkadaşlarım var çoğu adam geçinenden 5 kat daha fazla adam olduğunu biliyorum , siz de biliyorsunuz anlatmaya gerek yok.
konu senin götün olmadığı sürece telaş yapmana gerek yok . ki hiç bir ibnenin bakımsız dağ ayısına halleneceğini sanmıyorum. hadi hayırlı forumlar.